Drake, der velsagtens kan siges at være 2010’ernes største musikalske kunstner, er kendt for sin passion for basketball, og han ses ofte courtside, når de største kampe i NBA spilles.

Hans investeringsmakker, LeBron James, er som bekendt oftere at finde inde på banen, hvor han i snart to årtier har domineret i sådan en grad, at det nu er helt legitimt at diskutere, hvorvidt det er ham eller Michael Jordan, der kan betragtes som værende ’The GOAT’ (Greatest of all time).

Det er altså to af de helt store popkulturelle ikoner, der nu vil kaste deres penge og stjernestøv på den legendariske fodboldklub fra Norditalien. Det er gennem investeringsfonden Main Street Investors, at de to vil kanalisere dollars ind i den hæderkronede klub.

1,2 milliarder dollars løber den samlede mulige investering op på, men det astronomiske beløb vil ingenlunde komme udelukkende fra de to megastjerner, idet investeringen også vil komme fra moderskabet bag baseballklubben The New York Yankees samt den private investeringsfond RedBird Capital, skriver Financial Times.

Hvis aftalen falder på plads, vil de to altså blive minoritetsejere af AC Milan, der sidste sæson vandt Serie A for første gang siden 2011. Man fristes til at tro, at det ikke kun er den nylige sportslige succes, der har gjort AC Milan interessant som investeringsmulighed for de to legender.

Begge var de nemlig store beundrere af den nu afdøde basketball-legende, Kobe Bryant, der som barn opvoksede i Italien, og som følge deraf blev stor fan af AC Milan. Venerationen var gengældt, og da Kobe Bryant på tragisk vis sammen med sin datter Gianna samt syv andre døde i et helikopterstyrt i Californien i 2020, hædrede AC Milan ham da også med en tribute-video.

Aftalen er endnu ikke bekræftet, men hvis den gør, vil det være det andet investeringseventyr de to udlever sammen, efter de sidste år investerede i sportsteknologi-firmaet StatusPRO.