Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Hele kvindelandsholdet sælger deres signerede kamptrøjer for at hjælpe Afghanistans børn

Foto: DBU

Hele kvindelandsholdet sælger deres signerede kamptrøjer for at hjælpe Afghanistans børn

Frem til 24. september kan du byde på kvindelandsholdets trøjer fra 7-0-sejren over Malta – heriblandt den trøje, som Pernille Harder sikrede sig målrekord i. Pengene vil gå til UNICEF's humanitære hjælp til børnene i Afghanistan.

Fodboldlandsholdet for kvinder og UNICEF laver fælles auktion til fordel for børnene i Afghanistan.

Alle trøjerne fra Danmarks storsejr på 7-0 over Malta i sidste er doneret til en auktion, hvor samtlige af pengene vil gå direkte til UNICEF's humanitære indsats i Afghanistan og til de mere end 10 millioner børn, der har brug for akut hjælp. Pengene vil blandt andet sørge for at skabe tryggere rammer for børnene i de mange nyoprettede flygtningelejre.

”Billeder og videoer af desperate og bange mennesker i Afghanistan har chokeret os, og man kan nemt føle sig magtesløs. Det må dog aldrig gøre os så handlingslammede, at vi ikke kan hjælpe alle. Så hvis vi kan gøre en lille bitte forskel ved at bortauktionere vores trøjer og give pengene til UNICEF’s arbejde i Afghanistan, så gør vi gerne det. Vi håber, at folk vil støtte op om denne vigtige sag," siger landsholdets Sofie Junge Pedersen i en pressemeddelelse.

Auktionen er i fuld gang og kører frem til 24. september. Særligt Pernille Harders trøje modtager mange bud. Det var i netop den kamptrøje, at Harder skrev historie og scorede sit landsholdsmål nummer 66, der gjorde hende til mest scorende landsholdsspiller på kvindesiden nogensinde. 

Du finder auktionen med alle trøjerne her.

Pernille Harder.jpg