Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Frederik Leth

Leth på hjul - afsnit 6: Sådan tjekker og forbereder Frederik sin cykel hver dag

Frederik Leth er kommet til Les Orres i Frankrig, hvor han skal køre endnu et Enduro-løb, men inden da skal cyklen være helt i orden.

Hver dag får Frederik Leths cykel masser af tæsk, når han tvinger dem ned ad stejle bjerge, snoede skovstier og sågar gletsjere. Hvis den (og Frederik) skal kunne klare de ture, er det vigtigt at sørge for, at alt er i orden. I dette nye sjette afsnit viser Frederik lidt af hans daglige rutiner med cyklen, og vi skal selvfølgelig også endnu en gang følge ham ned ad med fuld fart på.

Hele sommeren har vi fulgt Frederik, når han med sine mountainbike-venner rejser Europa tyndt i sin gamle campingvogn for at deltage i sportens vildeste løb. I de tidligere afsnit kan du blandt andet se ham deltage i ’Mountain of Hell’, der er verdens største massestartsløb, hvor han sammen med 799 andre drøner ned af en gletsjer med en topfart på 100 km/t.

Her kan du se det nye afsnit, og du kan se de tidligere afsnit neden under. Og der kommer som altid en ny episode næste uge.