Siden 2015 har der været et New Balance logo placeret på den røde Liverpool-trøje, men efter planen skal det være slut til næste sæson. Liverpool og Nike er tæt på at lukke en sponsoraftale til 70 millioner pund per sæson, hvilket er over 25 millioner pund mere end aftalen med New Balance.

Men New Balance mener, at de er kontraktligt berettiget til at fortsætte trøjesponsoraftalen med Liverpool, hvis de matcher tilbuddet fra Nike. Den engelske fodboldklub mener dog ikke, at det er tilfældet, og nu er sagen havnet i retten. Det skriver the Athletic.

En talsmand for Liverpool bekræfter over for the Athletic, at New Balance har taget sagen til High Court i London.

Selvom New Balance kan matche tilbuddet økonomisk, så er der andre faktorer, der tæller med for at New Balance kan sige, at de matcher tilbuddet fra Nike, siger fodboldadvokat Daniel Geey.

”Det handler ikke kun om at matche et bestemt beløb. Der er forskellige kommercielle krav, der skal imødekommes, for at det er et matchende tilbud. Et af de krav kan være distribution, og hvad Nike kan tilbyde af muligheder globalt.” siger Daniel Geey til The Athletic.

Ifølge onlinemediet har New Balance allerede designet trøjerne til 20/21 sæsonen. Om Liverpool nogensinde kommer til at løbe på banen i dem, vil tiden vise.