Rygterne har svirret længe, om det gigantiske brag mellem den ubesejrede bokser Floyd Mayweather Jr. og MMA/UFC-fighteren Conor McGregor overhovedet ville blive til virkelighed.  Men nu er det officielt.

Ifølge ESPN skal McGregor og Mayweather i ringen den 26. august 2017 i Las Vegas i T-Mobile Arena. 

Floyd Mayweather er en af de bedste boksere i verden og samtidigt den klare favorit i kampen mod McGregor, da han er ubesejret i 49 kampe med 26 knock-outs.

Han valgte at trække sig tilbage, efter han havde vundet kampen mod Andre Berto i september 2015, men han har tidligere udtalt, at han ville være villig til at hoppe tilbage i ringen for en allersidste kamp.

Nemlig kamp nummer 50 mod McGregor.

Selvom Mayweather er favoritten i kampen, så er McGregor bestemt en farlig modstander på trods af, at det er første gang han skal bokse professionelt. Han har vundet 21 kampe og kun tabt tre i MMA, og vundet 9 og tabt 1 i UFC-ringen.

Desuden er han den første UFC-fighter der har formået at holde på sine titler i to forskellige divisioner og anses for at være en af de bedste MMA-fightere i verden.

Hverken Mayweather eller McGregor har mulighed for at vinde nogle titler, men ifølge ESPN har de mulighed for at tjene enorme summer på kampen og Highsnobiety skriver, at det er sandsynligt at de vil modtage 100 millioner dollars hver baseret på billetsalg og pay-per-views.

Se McGregors og Mayweathers Instagram-posts herunder, hvor det tydeligt virker til, at de begge har blod på tanden frem mod kampen til august.