psg trøje notre dame
Foto: Foot-Store / Getty Images.

Sportsbutik tilbyder unikt Notre Dame-mærkat på PSG-trøjer

I efterdønningerne af mandagens brand i den monumentale Notre Dame-katedral i Paris tilbyder en fransk sportsbutik nu PSG-trøjer med et påtrykt Notre Dame-mærkat på brystet.

Siden Notre Dame-katedralen mandag aften stod i flammer, har Frankrig - fra landets præsident til folkene på gaden - udtrykt deres utvetydige sorg.

Nu står et stort genopbygningsarbejde for døren, og det kræver penge. En international indsamling er blevet iværksat, hvor man online kan donere penge, og to af Frankrigs rigeste - modegiganterne Bernard Arnault og Francois-Henri Pinault - har allerede givet lovning på et par milliarder kroner.

I en lidt anden skala tilbyder en fransk sportsbutik nu, at man ved køb af fodboldklubben Paris Saint-Germains udebanetrøje kan få påtrykt et unikt Notre Dame-mærkat på brystet. En fin, omend lille gestus, hvor 10 euro af hvert salg vil gå til genopbygningen.

Selv har Paris Saint-Germain desuden meddelt, at den allerede er begyndt at samle dens "hovedaktionærer, primære partnere og store fællesskab af fans" for at starte eller tage del i diverse initiativer i forbindelse med genopbygningen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Fodbold