Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Stjerner, skader og skandaler: Første uge af Wimbledon skuffede ikke

Foto: Getty Images

Stjerner, skader og skandaler: Første uge af Wimbledon skuffede ikke

Vi er nu forbi tredje runde af Wimbledon, og efter en søndag uden kampe er det tid til alle ottendedelsfinaler på samme dag. En dag, der er kendt som ’Manic Monday’. Vi ser tilbage på den første uge af verdens største tennisturnering og forbereder jer på de kommende kampe.

Kan man se andet end fodbold-EM i øjeblikket? Det er et legitimt spørgsmål, når Danmark har nået semifinalen, og slutrunden generelt har været både fremragende og rørende. Der er også Tour de France, så Wimbledon får kamp til stregen om seerne. Den første uge af Wimbledon har imidlertid været det hele værd foran flimmeren. Overdådige kampe, levende legender, overraskende gennembrud, tårer, skænderier, det sjoveste mix double-hold i årevis og meget mere.

Mandag 5. juli er den såkaldte ’Manic Monday’ ved Wimbledon: Ottendedelsfinalerne – altså fjerde runde – i singleturneringen spilles alle på den samme dag. 16 kvinder og 16 herrer er tilbage, og selvom nogle forhåndsfavoritter allerede er ude, står mange af stjernerne tilbage med gode chancer for at nå endnu længere.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her