I aften står Danmark og Thomas Delaney overfor den vigtigste landskamp i mange år. Men allerede inden har han vundet en vigtig pris. Vi kårer nemlig Danmarks bedst klædte mænd, og i år er det midtbane-profilen, der stryger helt til tops.

Euromans moderedaktør forklarer, hvorfor valget er faldet på netop ham:

”Fodboldkometen Thomas Delaney sætter en ære i at sammensætte alt fra det ofte undervurderede italienske mærke Missoni med mindre ukurante mærker, der leverer direkte fra hjemmeskrædderiet i baglokalet.

Delaney tjener nok til at kunne tømme sin lokale Gucci-butik, men det der driver ham, og dribler ham ind på en førsteplads på årets liste over Danmarks bedst klædte mænd, er hans evne til at håndplukke og sammensætte et velbalanceret miks af nyt, gammelt, af sportselementer og skræddersyede sager. Velklædt og velspillet, Delaney!”

I magasinet, der er på gaden torsdag den 16. november, fortæller han om, hvilken offentlig person han finder mest velklædt, og hvad han er mest glad for i sin garderobe. Her er et kort uddrag:

Hvilken ting i din garderobe har den bedste historie?

”Jeg har en Juventus-trøje, som jeg fik af Pirlo, da vi (FCK, red.) spillede 1-1 mod dem i Parken. Jeg bytter sjældent trøjer, fordi det faktisk er ret akavet. Men vi havde spillet en god kamp, og jeg stod alligevel og snakkede med ham efter kampen. Så spurgte jeg.

Min svigerfar (Henrik Jensen, tidligere Brøndbyspiller- og træner, red.) har også spillet mod Juventus. Han har en gammel Juventus-trøje i en tung bomuldskvalitet. Hvis du rockede den på gaden i dag, ville du få en masse credit. Desværre er de nye trøjer blevet helt moderne og lette, men jeg giver den alligevel 20 år, så er den helt sikkert tilbage.”

Hvad vil du gerne føje til din garderobe?

”Jeg gad godt have en pelsjakke. Det skulle være sådan en stor kåbeagtig en, man binder på maven. Jeg ser ret mange kvinder have den, men jeg har ikke fundet en til mænd, for det skal heller ikke være for meget.

Jeg er ikke ude og lede specifikt efter den, men måske falder jeg over den en dag. Det er lidt et statement. Man behøver ikke have andet på, fordi den er nok til at sætte tonen. Men tanken om at bære den, er højst sandsynlig bedre, end jeg ville se ud med den på.”

Hvilken tendens håber du aldrig kommer igen?

”Lange T-shirts til mænd, der ligner kjoler. Generelt er jeg ikke så vild med den der Kanye West-ting, men jeg ser det heldigvis ikke så meget mere. Det er mest folk, der normalt har en rigtig fed stil, men som gerne vil skabe lidt røre.”

Ikke alene har vi kåret vores favoritter. Læserne har også udvalgt og stemt på euroman.dk, hvem der kan løbe med hæderen som Danmarks bedst klædte læser. Se resultatet, og få hele portrættet af Thomas Delaney i det nye nummer af Euroman.

LÆS OGSÅ: Eksklusivt for Euroman - Nicklas Bendtner og Jens Stryger Larsen tester den nye VM-bold

LÆS OGSÅ: Adidas afslører alle deres VM-trøjer til sommerens fodboldslutrunde

LÆS OGSÅ: Stifterne af fodbold-appen Tonsser: Potentielt kan vi udpege den kommende Messi