Kan du huske, da alle talte om Zlatan Ibrahimović' fremtid? Ville han blive i Paris, ville han skifte til USA, eller ville Jose Mourinho lokke ham til United? Alle havde en mening, alle havde et gæt. 

Zlatan skrev som bekendt under med Manchester United, og siden har vi ikke skænket ham en eneste transfer-tanke. I stedet har vi nu kastet gættekonkurrencen i retningen af Gonzalo Higuain og Paul Pogba - for hvilke klubber får lov at bruge sine mange millioner og hente dem til truppen?

Det er sommer, sol (i små doser) og transfer-sæson. Hver transfer-sæson har sin egen saga, det store spørgsmålstegn. Hvem får underskriften fra tidens mest hotte navn?

Der spekuleres til den store guldmedalje. Medierne gør det på baggrund af anonyme kilder, selvudnævnte Twitter-agenter gør sig ligeledes til eksperter, mens fans lever i drømmen om den næste stjernespiller, indtil endnu et rygte smadrer illusionen.

Vi elsker transfer-rygter: Det er drømmen om, at netop vores klub henter dén spiller, der kan gøre forskellen på banen, der lokker os til at klikke på endnu en transfer-rubrik på netaviserne. Drømmen om en bedre fremtid for klubben, vi gennem årene har stået bag i medgang og modgang. Denne sæson skal det være, hører vi os selv sige. 

Transfer-vinduet giver uspolerede forhåbninger, indtil virkeligheden rammer ved sæsonstart og alt på banen er, som det altid har været - skuffende.

Journalist hos EPSN Iain Macintosh skriver blandt andet i sin blog om vores hungren efter rygter:

"Hvorfor er der så mange transfer-historier i aviserne? Tja, af den samme grund som der er så mange fastfoodrestauranter i verden. Vi ved, vi bør søge de sunde ernæringsmæssige alternativer, der tager længere end 120 sekunder at fabrikere, men vi kan ikke modstå det alligevel."

Mens Superligaen allerede er startet op, og mange klubber har hentet forstærkninger, lader de største europæiske turneringer endnu vente på sig.

Vi kigger her på et udpluk af de transfers, der fylder mest i dette vindue og selvfølgelig på rygtebørsen - for alle kan vel lide lidt saftig sladder, ikke?

Sommerens transfervindue er i øvrigt åbent frem til 31. august kl. 23:59

Bekræftede handler - kilde Sky Sports:  

Hulk - Zenit til Shanghai SIPG

Efter fire sæsoner i Zenit St Petersburg har hårdtsparkende Hulk valgt at skifte til den pengestærke kinesiske Super League og klubben Shanghai SIPG. Brasilianske Hulk bliver den hidtil dyreste spiller i ligaen.

Granit Xhaka - Borussia Mönchengladbach til Arsenal 

Granit Xhaka blev Arsenals første signing denne sæson, efter han leverede en solid præstation for Schweiz under EM-slutrunden.

Sadio Mane - Southampton til Liverpool  

Vi kender efterhånden rutinen - Liverpool henter endnu en spiller i Southampton. Denne gang er det Sadio Mane, der følger efter spillere som Adam Lallana, Dejan Lovren og Nathaniel Clyne til Anfield Road.

N'Golo Kante - Leicester til Chelsea 

N'Golo Kante havde stor andel i Leicesters overraskende Premier League-sejr sidste år. Derfor har Chelsea også betalt en pæn sum for en fireårig kontrakt med midtbanespilleren.

Mats Hummels - Borussia Dortmund til Bayern München 

Robert Lewandowski og Mario Götze har gjort det før ham - taget skiftet fra Dortmund til rivalerne fra Bayern München, hvor Hummels skal fylde ud i forsvaret.

Mario Götze - Bayern München til Borussia Dortmund 

Først den ene vej, så den anden. Efter et ikke så vellykket ophold i Bayern München, hvor især Pep Guardiola ikke var meget for at bruge ham, skifter Götze nu tilbage til Dortmund, hvor han oprindeligt kom frem - gad vide, hvordan tilskuerne tager mod den 'hjemvendte søn'?

Eric Bailly - Villarreal til Manchester United 

Jose Mourinho. Så mange forventninger til den portugisiske træner og hans nye eventyr i Manchester. Hans første signing blev Eric Bailly, der kommer til klubben på en fireårig kontrakt.

Renato Sanches - Benfica til Bayern München  

Den nyudnævnte EM-vinder og kæmpetalentet Renato Sanches skifter til Bayern. Kun 18 år er han, selvom der har været spekulationer om andet, og derved bliver han en af de dyreste teenagere gennem tiden.

Michy Batshuayi - Marseille til Chelsea 

Antonio Conte og Chelsea var i budkrig med en række andre Premier League-klubber om at hente den belgiske angriber Michy Batshuayi til, men nu har London-klubben altså sikret sig underskriften.

Henrikh Mkhitaryan - Borussia Dortmund til Manchester United 

Dortmund fortsætter med at sælge ud af deres imponerende arsenal af kvalitetsspillere. Denne gang er det fløjspilleren Henrikh Mkhitaryan, der slutter sig til Zlatan og Co.

Miralem Pjanic - Roma til Juventus

Juventus ser ud til at være ustoppelige. Selvom klubben sidste år kom skidt fra start, lykkes det alligevel at hive det 5. mesterskab i streg hjem. Til denne sæson har klubben indtil videre hentet den bosniske midtbanespiller Miralem Pjanic.

Alvaro Morata - Juventus til Real Madrid

Der har været spekuleret meget i, hvor Morata skulle ende. Men nu har Real Madrid besluttet, at de vil gøre brug af deres tilbagekøbsklausul og hente angriberen tilbage til barndomsklubben. Han kan dog nemt være på vej videre igen, da Chelsea efter sigende er brændt varm på den spanske EM-angriber.

Grzegorz Krychowiak - Sevilla til PSG 

Krychowiak har været sat i forbindelse med Arsenal, men det blev PSG der løb med hans underskrift.

Ilkay Gundogan - Borussia Dortmund til Manchester City

Pep Guardiola skal forsøge at få Manchester City til igen at vinde trofæer. Første indkøb i det nye projekt blev tyskeren Ilkay Gundogan, der er hentet i Dortmund - hvor ellers?

Samuel Umtiti - Olympique Lyon til F.C. Barcelona

25 millioner euro måtte Barcelona lægge for den unge franske midterforsvarer, der i en alder af bare 22 år har spillet langt over 100 kampe for franske Lyon. Under EM blev han den første spiller siden 1966 til at få landsholdsdebut i en kvartfinale, da han startede inde i Frankrigs 5-2 sejr over Island.

Zlatan Ibrahimović - free transfer

Der er ganske vist ikke tale om en decideret handel, men alligevel vil enhver i Manchester United nok betragte det som et scoop. Efter lang tids spekulation blev det offentliggjort, at Zlatan har skrevet under med de røde djævle.

Rygtebørsen - udokumenteret

Paul Pogba, Juventus

Den franske stjernemidtbane er rygtet til flere forskellige klubber - øverst på listen står Manchester City, Chelsea, Barcelona og Manchester United. Ind til Pogbas fremtid bliver afgjort, kan du her se ham spille basketball sammen med en anden angriber, Romelu Lukaku.

1 v 1 avec mon gars sur! 1 v 1 against my bro! @paulpogba #🏀IsLife #miami☀️ #WorkOut

En video slået op af Romelu Lukaku Bolingoli🇨🇩🇧🇪 (@romelulukakubolingoli10) den

Gonzalo Higuain, Napoli

Først var Arsenal nævnt som varmeste kandidat. Siden har Juventus tilsyneladende overtaget førertrøjen om at sikre sig Napoli-topscoren Gonzalo Higuain.

Karim Benzema, Real Madrid 

Real Madrid har hentet Alvaro Morata tilbage til klubben fra Juventus. Det kan måske betyde, at Benzema er på vej væk - Arsenal og Liverpool har været nævnt.

Hugo Lloris, Tottenham 

Som en del af et puslespil kan Tottenham-målmanden ryge til Manchester United. Men det forudsætter at David de Gea tager til Real Madrid, der var marginaler fra at skifte tilo den madrilenske kongeklub allerede sidste år. Så mon ikke?

Edinson Cavani, PSG 

Både Chelsea og Manchester United skulle angiveligt været interesserede.

Diego Godin, Atletico Madrid 

Den kompromisløse forsvarsspiller er sat i forbindelse med Chelsea.

Cristiano Ronaldo, Real Madrid 

Han nævnes igen og igen. Og sættes igen og igen i forbindelse med Manchester United. Det er næsten blevet rutine i hvert transfer-vindue. Men som altid bliver det nok ved rygterne.

Nicklas Bendtner, klubløs

Hvad skal der ske med Bendtner - i øjeblikket træner han med FC København, men ikke engang rygtebørsen sender ham til en ny klub. 

LÆS OGSÅ: Neymar ser sig selv og sine værste dage i spejlet i ny reklamefilm op til OL

LÆS OGSÅ: 18-årigt stortalent skal repræsentere Manchester City fra sofaen

LÆS OGSÅ: Zlatan lukker et kapitel og vender hjem i ny video