Rasmus Nissen
Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann Styling: Kenneth Pihl Nissen. Grooming: Mads Stig. Jakke Arket til 1.400 kr. Skjorte Libertine-Libertine til 900 kr. Jeans Acne Studios til 1.600 kr. Sneakers Converse til 700 kr. Ur Patek Philippe Geneve er Rasmus’ eget.

U21-profilen Rasmus Nissen: "Vi tackler modgang bedre end de fleste"

Europamesterskaberne for U21-landshold i fodbold løber af stablen i Italien og San Marino denne sommer. Danmark stiller op med en slagkraftig gruppe af spillere, der har kendt hinanden siden deres spæde ungdom. De drømmer om at gå hele vejen til finalen.

Rasmus Nissen Kristensen

21 år, Ajax Amsterdam, højre back

”Jeg er en meget fysisk spiller. Jeg bidrager til U21-landsholdet med power, fart og dynamik, og jeg vil altid ofre mig i holdets tjeneste.”

”Vores målmand, Daniel Iversen, er en af dem, der godt kunne få sit store gennembrud ved slutrunden. Han er et navn, ikke ret mange kender, fordi han har spillet længe i England.
Men han har enorme kvaliteter.”

”En stor del af vores trup spiller i udlandet til daglig. Jeg tror, vi tackler modgang bedre end de fleste. Jeg ved fra mig selv, at man lærer rigtig meget af udlandsophold, og samtidig er det tekniske niveau i de større ligaer selvfølgelig også højere end herhjemme. De spillere, vi har fra Superligaen, er også blandt de bedste spillere i ligaen, så vores trup er rigtig interessant. Jeg synes, som minimum, at vi skal gå videre fra vores pulje.”

Duelund og Nissen.jpg

Rasmus Nissen (t.v.): Skjorte Our Legacy til 1.945 kr. Bukser Closed til 1.200 kr. Ur Patek Philippe Geneve er Rasmus’ eget.

Mikkel Duelund (t.h.): Jakke Martin Asbjørn til 2.700 kr. Skjorte Sunflower til 1.000 kr. Bukser Mads Nørgaard til 900 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Fodbold og Landsholdet