Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Zlatan Sverige

Foto: Screendump Youtube Tiden er kommet til at hænge min trøje på knagen og give den videre til den næste generation.

Zlatan Manchester United

Zlatan i emotionel video: 'En ny rejse er begyndt'

Zlantan lægger landsholdstrøjen på hylden og vender hjem til Malmö i ny Volvo-reklame.

Lidt utraditionelt starter vi her med slutningen på den nye Volvo-reklame med navnet 'Epilouge'. 

I videoen hænger en tydeligt berørt Zlatan Ibrahimović afslutningsvis sin landsholdstrøje op på "Zlatan Court" i Malmö anført af teksten:

"Hvor en historie ender, begynder en ny."

Filmen har givet anledning til spekulationer og gætteri. For skal der lægges mere i Volvo-reklamen end blot det synlige bevis på Zlatans farvel til det svenske landshold? 

Forud for videoens afslutning har vi nemlig set 34-årige Zlatan spille sin sidste iscenesatte kamp mod Belgien ved den igangværende EM-slutrunde, hvor svenskerne måtte forlade turneringen efter gruppespillet.

Kampen mod belgierne var holdkaptajnen definitivt sidste på landsholdet efter 15 år, 116 kampe og 62 mål i den gule trøje.

I videoen sætter målkongen sig efter kampen ind i en Volvo med familien, hvortil hans ene dreng spørger:

"Hvor skal vi hen" og Zlatan svarer: "Vi skal hjem".

Hjem til Malmö og Rosengården forstås det.

Håbefulde Malmö-fans vil nok krydse alt for, at der hér åbnes op for det utænkelige skifte: At Zlatan allerede nu vil gøre comeback i Malmö-trøjen. SkySports vil dog vide, at målkongen i næste uge skal til lægetjek i Manchester United - så lidt af håbet er nok skudt til hjørne for nu.

I en pressemeddelelse om filmen siger Zlatan:

"At lave denne film var emotionelt. Men tiden er kommet til at hænge min trøje på knagen og give den videre til den næste generation. For mig handler det om at se fremad - ikke tilbage. En ny rejse er begyndt."

Filmen er en reklame for Volvo V90 og er nummer to i rækken - i den første video, 'Prologue', ser vi klip fra Zlatans fodboldliv, hvor han - uden røsten på stemmen - fortæller om sin egen storslåethed, som kun Zlatan kan, til pompøs underlægningsmusik.  

"Jeg havde ikke meget, da jeg voksede op. Kun mit rastløse sind og mine store drømme. Jeg ønskede at gå længere end alle andre. Så det gjorde jeg. På min egen måde. Jeg tænkte ikke ligesom dem. Jeg arbejdede hårdere end nogen anden noget sted i verden" 

Musikken til filmene er skrevet specielt til Volvo Cars af den Academy Award-vindende komponist Hans Zimmer, der også har komponeret musik til film som Gladiator, Pirates of the Caribbean, Inception og Interstellar.

Se videoen her: