FRIT_2 YES - The_Douchebag_White_2.jpg

1. En rigtig douchebag

The Douchebag kan indeholde op til to par ski med bindinger og kan også bruges til snowboards. Tasken er justérbar i længden og udstyret med heavy duty hjul og en bærerem. Douchebags er co-founded af freestylelegenden Jon Olsson, som blev frustreret over måden, hans bagage fungerede på. Han skabte Douchebags for at gøre op med dårligt fungerende rejsetasker. Den kan rulles sammen, så den kun fylder 15L, når den ikke er i brug. Fås i sort, hvid og armygrøn.
1.900 kr. packyard.dk

ski.jpg

2. Spændt op til lir

Rossignol har lavet et overbevisende all mountain set up med deres redesignede Soul7 HD-letvægtski, der er udstyret med Air Tip 2.0 og et avanceret kulfibermateriale, som gør skiene lette, men stærke. Læg hertil den nye LOOK HM 12 D120 letvægts touring-binding på blot 1270 gram, der burde tilfredsstille kræsne skiløbere med grejfeber.
9.499 kr. blacksnow.dk

FRIT_1 - 100072-1001-001-201.jpg

3. Ulden affære

Klassisk skiundertrøje og baselayer fra new zealandske Mons Royale i 100 procent merino-uld, der holder dig lun og lugtfri. Designet i firmaets Standard Fit, som ikke sidder hverken for løst eller stramt og kan bruges som baselayer eller langærmet trøje til de koldere dage derhjemme. Huller til tommelfingrene holder ærmerne på plads. De tilhørende Double Barrel skiunderbukser er også i 100 procent merino-uld med indbygget støtte til at hjælpe dig ved hårde landinger.
Trøje 699 kr. Buks 699 kr. eu.monsroyale.com

FRIT_Patagonia Black Hole Backpack 30L Black-2.jpg

4. God som dagen er lang

Patagonia Black Hole Backpack er en vandafvisende 30L dagtursrygsæk i et slidstærkt og underspillet design, der er lige god på løjpen som i storbyen. Tasken er udstyret med fine detaljer som easy-access lomme til en 15” bærbar computer, sidelommer til udstyr og vandflaske samt polstret skulderrem, brystrem og rygpanel. Vægt: 984 gram.
950 kr. gefiongiftsandgoods.dk

FRIT_eqytj03191_arrowwoodjk,v_cpd0_frt1.jpg

5. Godt brugt

Kan en dedikeret skisportsjakke være lavet af genbrugsmaterialer? Ja, hvis den hedder Arrow Wood Snow Jacket. Jakken består af 45 procent genbrugs-polyester, og er udstyret med den patenterede 20k DryFlight technology samt Thinsulate, så den både holder dig varm og tør. Hætten er designet, så den er kompatibel med Quicksilver’s skihjelme, og jakken har desuden fine detaljer som en særskilt media pocket, så man altid kan have sin telefon ved hånden.
2449 kr. quiksilver.dk

FRIT_Yeti Hunter Bottom Black.jpg

6. Gå planken ud

Planks Clothing er et innovativt engelsk ski-brand, der har udviklet sin egen RideDry-membran. Det betyder, at de er i kategori med Gore-Tex, hvad angår åndbarhed og vandtæthed, men uden den høje anskaffelsespris. Planks Yeti Hunter Bib Skibukser er en teknisk 3-lags skalbuks med membran, der holder vind og sne ude. Den høje bib sikrer, at du aldrig får sne ned af ryggen.

Alle lynlåsene er vandafvisende, og syningerne er 100 procent forseglede. Perfekte til hiking eller skitouring, hvor du kan åbne bukserne hele vejen op langs siden. Buksebenene er desuden forstærket, så du ikke får revet bukserne op af skienes kanter. Kan fungere som et sæt med Yeti Hunter Jakke.
2240 kr. eu.planksclothing.com

FRIT_eqytl03032_lennix,p_kvj0_frt1.jpg

7. Robust ørevarmer

Lennix er en letvægts snowboard- og skihjelm fra Quicksilver med ventileret hybridskal, der er udstyret med ventiler for og bag, samt en ny type for i et meshmateriale, Shock Response Technology, der sammen med lun sherpa-fleece holder hovedet varmt og dæmper stød og slag. Hjelmen kommer med aftagelige thermo-ørevarmere, Fidlock-låsesystem og Fit System for bedre komfort og pasform. Fås i to farver.
1099 kr. quiksilver.dk

Untitled-3.jpg

8. Det sner skomagerdrenge

Alltrack Elite 130 LT Sulfur Yellow er Rossignols nye high end freetouring-støvle med et nyt design, en flabet gul farve, og en specialudviklet Grilamid-nylonskal, som giver præcis feedback uanset sneforhold. Den er udstyret med en bredere støvleåbning for bedre bevægelsesfrihed og en progressiv konstruktion af hårde, ydre materialer og blødere indre. Vægt: 1660 gram per støvle.
5.399 kr. blacksnow.dk

tracv.jpg

9. Bip mig

BCA Tracker 3 er en af markedets måske mest avancerede bippere, der hurtigt og præcist kan hjælpe dig med at spore dine venner, hvis de skulle være fanget i en lavine. Med den tilhørende sonde kan man stikke dybt, og skovlen kan forlænges, så man hurtigt kan fjerne store mængder sne. Enheden har tre digitale antenner, som forøger søgedistancen op til 65 meter og er udstyret med bevægelsessensor, opgradérbar software og Auto Revert, så den selv går tilbage til ’send’, hvis man rammes af en sekundær lavine. Vægt: 236 gram. Dimensioner 11,5 x 7,1 x 2,0 centimeter.
Komplet pakke med skovl og sonde 3.099 kr. skatepro.dk

FRIT_Parkside Pro Softshell Hoodie.jpg

10. Højtekno­logisk hættetrøje

Plank Parkside Pro Soft Shell Hoodie er fremstillet i et blødt, vandafvisende og åndbart materiale med gode features som integreret face-mask, lomme til liftkort og musikafspiller samt vandtætte og robuste YKK-lynlåse. Oplagt som top layer på varme forårsdage eller som ekstra underlag på kolde dage.
949 kr. eu.planksclothing.com

FRIT_4 - 1layout-WHX.jpg

11. Stjernestøv på skipisten

Hvad har Kanye West, Yoko Ono, Rihanna, Lady Gaga og Snoop Dogg til fælles? De er alle blevet set i et par solbriller fra SUPER by Retrosuperfuture. Det hele kan ikke handle om skigoggles. The Iconic-modellen er, som navnet antyder, brandets fortolkning af et klassisk brilledesign, som også klæder dig uden for pisten. Fremstillet i Italien.
1.300 kr. packyard.dk

FRIT_unnamed-2.jpg

12. De når dem ikke til sokkeholderne

Volcom har i årtier markeret sig som et af verdens største skateboard-brands, der også laver innovative kollektioner til snowboardere. Deres nye Synth Sock er lavet i et miks af merinould, nylon og elastan, der holder dine fødder tørre og varme – og går ikke op i limningen.
225 kr. snowleader.co.uk

snow.jpg

13. Prisvindende snowboard

Capitas DOA-board (der står for ’Defenders Of Awesome’) har hvert år vundet en Good Wood Award i dets syv år lange eksistens. Det er temmeligt awesome gået og skyldes måske, at det rammer et sweetspot mellem et godt powderboard og et freestyle board. Alle Capita-boards er bygget på nok den grønneste og måske mest futuristiske snowboardfabrik i verden, kaldet The Mothership, som er en 100 procent vanddrevet fabrik i Østrig, og alle materialer er fundet så tæt på fabrikken som muligt.
4.099 kr. capitasnowboarding.com

hands.jpg

14. Håndlavet

Hestra Army Leather Abisko 5-Finger skihandsker er lavet med en inderhandske i en varm og komfortabel uldfrotté, mens håndfladen og udsatte områder omkring fingerspidserne er lavet i et slidstærkt og smidigt gedeskind, der er imprægneret for ekstra vandafvisende egenskaber. En skindmanchet med velcro-lukning holder sne ude og sørger for, at den sidder, som den skal. Forsynet med en håndledsrem, så du ikke skal lægge dem fra dig for at justere skibindinger.
899 kr. phoenixflight.dk

FRIT_TAIKAN SACOCHE SMALL WHT-BLK-ORG-1.jpg

15. Asian Sensation

Taikan Sacoche er en asiatisk inspireret fusion mellem en moderigtig bæltetaske og en old school pengekat (som din morfar kaldte den). Den minimalistiske taske kan hænge over skulderen eller om halsen og spændes til, så den smyger sig om kroppen og fx skjules under en jakke. Oplagt til rejsedokumenter og liftkort. Canadiske Taikan har ladet sig inspirere af det listige taskedesign, der hitter i Japan og Sydkorea. Vi fristes til at kalde det en man bag, du gerne vil gå med.
Str. Small 225 kr, Large 299 kr. gefiongiftsandgoods.dk