Apple lancerer nu Powerbeats Pro, et lydfokuseret alternativ til deres egne, trådløse øretelefoner Airpods. De har endnu ikke fået nogen udgivelsesdato, men forventes at være på markedet fra maj.

De nye Powerbeats Pro er modsat de tre foregående udgaver fuldstændigt trådløse, det vil sige ingen ledning mellem de to øretelefoner. Og så er de – foruden ledningsløsrivelsen – også blevet optimeret i både design og ydeevne.

Høretelefonerne er 23 % mindre i størrelse og 17 % lettere, og ligesom de nye Airpods 2, som også for nyligt blev præsenteret, er Powerbeats Pro udstyret med en H1-chip – videreudviklingen på den W1-chip, de første Airpods indeholdt. Det giver blandt andet mulighed for at anvende Siris talefunktioner.

Som det også kendes fra Airpods, så har Powerbeats Pro indbyggede sensorer, som henholdsvis starter og pauser alt lyd, når de sættes i eller fjernes fra øret.

Powerbeats Pro har ifølge Apple en levetid på ni timer ved en enkelt opladning – og desuden en ’fast fuel’-funktion, som kan give halvanden times batteri ved blot fem minutters opladning.

Powerbeats Pro udkommer i fire forskellige farver, sort, elfenbenshvid, mosgrøn og mørkeblå, og vil komme til at koste cirka 1990 kr.navy.jpegblack.jpegmosgroen.jpeg