PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Bill Gates forudsiger fremtiden

Bill Gates forudsiger fremtiden

Bill Gates’ forudsigelser fra 1999 er uhyggeligt rigtige i dag

Har manden en krystalkugle?

Der er ikke nogen tvivl om, at Bill Gates ved én ting eller to. Ellers havde manden bag Microsoft nok ikke tjent så styrtende mange penge, som han har. Men at han ligefrem kan forudsige fremtiden, kommer måske som lidt af et chok for mange. Business Insider har samlet en række forudsigelser for fremtiden, som Bill Gates stod bag tilbage i 1999. Og mange af dem er uhyggeligt tæt på at være rigtige. I dag kan de måske virke som noget af det naturligste i verden, men det var de altså ikke tilbage i 1999. Nu kan man kun undre sig over, at Bill Gates for eksempel ikke opfandt Facebook før Mark Zuckerberg. Se nogle af hans forudsigelser her:

Mobile enheder

“Folk kommer til at rende rundt med små apparater, der hele tiden tillader dem at være i kontakt med andre og lave elektroniske forretninger, uanset hvor de er. De vil være i stand til at tjekke nyhederne, få information om finansmarkederne og gøre stort set alt andet.”

Onlinebetalinger

“Folk vil betale deres regninger, tage varer på deres finanser og kommunikere med deres læger på internettet.”

Sociale medier

“Private hjemmeside for dine venner og familie vil være almindeligt. De giver dig adgang til at chatte og planlægge events.”

Intelligente reklamer

“Apparater vil have intelligente reklamer. De vil kende dine købetendenser og vil vise reklamer, som er skræddersyet til dine præferencer.”

Find arbejde online

“Folk, som leder efter arbejde, vil være i stand til at finde nye jobmuligheder online ved at tilkendegive deres interesser, behov og specialiserede færdigheder.”

Prissammenligninger

“Services med automatiserede prissammenligninger vil blive udviklet, hvilket giver folk mulighed for at se priser på forskellige websites - hvilket gør det nemt at finde det billigste produkt.”

LÆS OGSÅ: Stor undersøgelse: Det siger dit profilbillede om dig

LÆS OGSÅ: Med ny Tinder-opgradering kan du se, hvem der har swipet til højre på dig

LÆS OGSÅ: Gør din skærm sort/hvid og slip for at blive forstyrret af din iPhone