Når internet-rygterne løber hurtigst, løber de ofte med iPhone-rygter. Således er den kommende iPhone 7 ingen undtagelse.

Allerede før verdens mest værdifulde børsnoterede selskab, Apple, onsdag aften i San Francisco offentliggør den nye iPhone 7 og formentlig iPhone 7 Plus, har det floreret med rygter i månedsvis i øst og vest.

Koger man de mange rygter ned, synes der at være ganske stor enighed om, at Apple ikke kommer med kæmpestore, afgørende nyheder med afløseren til iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

Men det ventes dog, at der sker en række forandringer. Blandt andet at Apple tager et endeligt opgør med det velkendte jackstik til hovedtelefonener.

Ifølge rygterne vil Apple-chef Tim Cook onsdag fortælle, at det 3,5mm brede hovedtelefonstik bliver fjernet på den nye iPhone 7 til fordel for tilslutning via Bluetooth eller opladerporten, når der skal høres musik. 

Det klassiske stik til høretelefonerne forventes at være fortid, når Apple onsdag præsenterer den nye iPhone 7. Foto: TechRadar.

Det sker for at gøre plads til endnu en højtaler ifølge Bloomberg. Siden 2014 har Apple arbejdet med at lave hovedtelefoner, der kan tilsluttes via andet end hovedtelefonstikket - det skete samme år som Apple opkøbte hovedtelefon-producenten Beats Electronics, der tidligere var ejet af den amerikanske pladeproducent og rapper Dr. Dre.

Rene Oehlerking, marketingschef for Jaybird, der producerer trådløse in-ear hovedtelefoner, siger i et interview med Forbes, at han forventer, at Apple siger farvel til 3,5mm-stikket.

"Min personlige mening er, at det absolut kommer til at ske. Og jeg tror, ​​det vil blive opfattet meget lig, da Apple besluttede sig for at fjerne disketten eller besluttede sig for at fjerne cd-rommen og dvd-drevet i alle deres MacBooks. Det kommer til at være den slags et spring," siger Rene Oehlerking til Forbes.

Det er dog endnu usikkert, hvilken type af høretelefoner der eventuelt hører med til iPhone 7, når den forventes at komme i butikkerne inden for de næste uger; altså, hvorvidt det bliver 100 procent trådløse høretelefonener, eller et sæt der skal tilsluttes opladerstikket.  

Tech-mediet TechRadar giver her et bud på, hvordan den nye iPhone 7 kan se ud.

Apple vil også give brugerne mulighed for at kunne tage bedre billeder. Det sker med tilføjelsen af et dual-kamera system på iPhone 7 Plus.

De dobbelte kameralinser skal hjælpe til at skyde lysere billeder og øge detaljegraden i fotografiet. Samtidig giver de to kamera også muligheden for at i højere grad at kunne zoome, mens kvaliteten bevares.

Sidst, men ikke mindst forventes det også, at Apple opdaterer 'hjem-knappen' i bunden af skærmen. Den nuværende 'hjem-knap' er integreret som en fysisk del af telefonen, som man aktivt trykker ind i telefonen, mens knappen på den nye model bliver en integreret trykfølsom knap.

Desuden vil telefonen være tilgængelig i flere forskellige farver.

Nyhedsbureauet Reuters skriver i en analyse, at selvom Apple onsdag offentliggør iPhone 7, ser folk allerede frem til iPhone 8, hvor det forventes, at Apple vil arbejde på et helt nyt redesign, som det sidst skete med iPhone 6 i 2014. 

2017 er nemlig samtidig året, hvor Apple vil markere 10-års jubilæet for iPhone.

Hvis du er interesseret i at følge offentliggørensen af iPhone 7 live og se, om rygterne holder stik, kan du følge det hos Apple selv fra klokken 19 dansk tid.  

LÆS OGSÅ: Pokémon Go-dillen er døende

LÆS OGSÅ: Instagram kopierer Snapchat

LÆS OGSÅ: Politisk korrekte Apple tilføjer 100 nye emoji til din iPhone