Skærmstørrelsen på diverse smartphones vokser nærmest proportionelt med de sociale mediers popularitet, og det er da også en fornøjelse at kunne se billeder fra Instagram eller nyde en YouTube-video på en stor skærm.

Men nu kan telefonerne nærmest ikke få mere vokseværk, før de nærmer sig størrelse af en tablet, og hvad gør man så, hvis man gerne vil se andres dagligdags trivialiteter på stories eller en sjov dyrevideo i endnu større format?

Samsung mener, at de har fundet den perfekte løsning med det roterende fjernsyn ’The Sero’, der er udviklet specielt til at vise indhold fra mobilen, lige meget om det er vandret eller lodret.

CES-2020_First-Look-2020_Samsung-Lifestyle-TV-The-Sero-03.jpgPå det årlige EU-Forum på Malta fremviste Samsung den nyeste tilføjelse til techgigantens livsstilslinje af TV-apparater. Her findes allerede ’The Frame’ og ’The Serif’, der forsøger at blive en integreret del af hjemmets indretning, så fjernsynet ikke bare er en stor, sort skærm i rummet.

’The Sero’ er tilknyttet telefonen og roterer automatisk efter hvilken vej telefonen vender – skærmen vender fx lodret, når man scroller på Instagram.

Alle telefoner kan bruges til ’The Sero’, og man er derfor ikke tvunget til at investere i en telefon fra Samsung, hvis man er brændt varm på idéen om et lodret fjernsyn.

CES-2020_First-Look-2020_Samsung-Lifestyle-TV-The-Sero-01.jpgNår fjernsynet ikke er i brug, kan det indstilles som enten plakat, foto, ur eller lydvæg.

’The Sero’ kan allerede købes i Sydkorea, og i 2020 bliver det telefonvenlige TV også tilgængeligt i Danmark. En endelig dato for dansk udgivelse er ikke kommet endnu.

Euroman var inviteret til Malta af Samsung.