Se billederne: Justin Timberlake sælger sin penthouse

Se billederne: Justin Timberlake sælger sin penthouse

Luksuslejligheden i SoHo i New York kan købes for 48,5 millioner kroner.

Boligpriserne i verdens storbyer stiger fortsat eksplosivt over. Derfor er det heller ikke billigt, hvis man vil have fingrene i Justin Timberlakes penthouselejlighed, der netop er kommet på markedet.

Omkring 48,5 millioner kroner kræver den populære sanger, men så får du også 241 kvadratmeter, der designet af arkitekten Gwathmey Siegel og har tre soveværelser, tre badeværelser og et stort køkkenalrum.

Lejligheden har gulv-til-loft vinduer, der giver masser af lys, som i øvrigt kan kontrolleres med elektriske gardiner. Derudover har den indbyggede skabe i elmetræ og et marmorbadeværelse med fritstående badekar. Rundt om hele lejligheden ligger en terrasse på intet mindre end 80 kvadratmeter.

Bygningen har fitnesscenter og parkering med privat indgang. Desuden er den sikkerhedsbevogtet 24 timer i døgnet, da den været hjem for adskillige paparrazi-jagtede kendisser.

Justin Timberlake købte sidste år en lejlighed i det trendy Tribeca i New York for lige over 120 millioner kroner sammen med sin kone, skuespillerinden Jessica Biel. Måske er det derfor, han nu skiller sig af med én af sine mere beskedne lejligheder.

Her kan du se billederne:

Den 4 og 5. August besøger Justin Timberlake, Danmark for trejde gang med sin aktulle "The Man of The Woods Tour" i Royal Arena.