PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

2900 Spisetid

Foto: Mira Arkin

2900 Spisetid

Engang i en ikke så fjern fortid stod Tuborg Havn i øllets tegn, men ølhanerne blev lukket i 1996, og det meste af bryggeriet blev revet ned for at give plads til en helt ny bydel. Waterfront Shoppingcenter er denne nye bydel. Mira Arkin har taget pulsen på centerets tre spisesteder.

Tisvilde Bistro Hellerup

Blomstrede puder og hyggelige pastelfarvede hynder giver sommerhusstemning i det store, lyse lokale, der huser Tisvilde Bistro – Hellerup-afdelingen af det populære sommerhangout i Tisvilde. Her er tjekket på den afslappede måde, og et kig på vinkortet afslører, at en del af klientellet givetvis har budget til luksus: Christal, Krug og Pingus. Det skal man også kunne få på en restaurant, der har udsigt over til Saxo Bank på den anden side af kanalen. Men der er skam masser af mere betalelige vine på det velkomponerede, Løgismose- dominerede vinkort.

TILBUD: 6 numre af gastro + 2 skærebrætter fra Raumgestalt


Køkkenet serverer danske og franske bistroretter som steak frites og dagens husmandskost der fx kan være brændende kærlighed eller fish & chips. Til frokost er der højtbelagt, moderne smørrebrød og lette retter. Der laves rigtig mad fra bunden, og også petitfours er hjemmelavede – der er intet galt med en hjemmelavet træstamme, bare sørg for kun at spise én!


Restauranten har masser af udendørspladser langs kanalen, hvor der er sol hele dagen. En gigantisk discokugle i loftet afslører, at stedet i weekenderne bliver til natklub, hvor husets dj, Dan Rachlin, spiller 80’er- og 90’er-hits til det hovedsageligt over 30-årige publikum. Og der laves cocktails i baren. Er du i forvejen til Bistro Boheme og Café Victor, så er Tisvilde Bistro lige dig.

Søndag til torsdag kl. 11.30-16.30 & kl. 17.30-23.00 Fredag og lørdag kl. 11.30-16.30 & kl. 17.30-?

NB: Ingen kontanter – kun betaling med kort

www.tisvildebistro.com
__________

Fortsætter på næste side...42° Raw

”Give your mouth the best workout ever.” Citatet fra 42° Raws butik i Waterfront siger meget om maden. Her er der masser af rå kål, nødder og frø at tygge på. Det er sund, økologisk fastfood lavet efter principperne om rawfood uden brug af raffineret sukker, mælkeprodukter eller konserveringsmidler. Men princippet er også, at man godt kan spise sund mad, uden at det skal foregå i en hippie-tipi på Christiania. 42° Raws butikker er nemlig lækkert indrettet i et moderne og industrielt look, hvor man selv går op til disken og bestiller.


Man kan spise maden på stedet eller tage den med sig. Menukortet er alsidigt med retter både til morgen, middag og aften og det, der kommer indimellem. Salaterne er fulde af vitaminer og smag, og de mange forskellige søde sager er ganske spiselige på trods af fraværet af sukker, smør og hvedemel. Prøv fx en kokos-ingefærkage, som minder om et mix mellem en blond romkugle og en kokosmakron.Der er også et stort udvalg af juice og smoothies, urteteer og kaffe lavet på sojamælk eller hjemmelavet mandelmælk. Desuden kan man købe nogle af 42° Raws produkter med sig hjem til det hjemmelavede rawkøkken.

Mandag til fredag kl. 07.00-20.00 Lørdag kl. 09.00-17.00 Søndag kl. 10.00-17.00

www.42raw.dkLe Café

Den frankofile Le Café er indrettet i moderne bohemestil med bløde sofabænke, råt træ og franske barstole. Der er stort kig ind til det åbne køkken, og væggene er udsmykket af Jesper Dahl (aka Jokeren), Carsten Nash og Lars Ravn. Den ene ende af lokalet vender ud mod kanalen, og vinduerne i den anden enden går ind mod centeret. Der er dog ingen centerstemning på Le Café, som formår at skabe en intim caféstemning med fransk jazz i højttalerne.

Menukortet er varieret med franske caféretter som croque madame og tartines (den franske udgave af en mellemmad), men også klassiske danske caféretter som clubsandwich, burger og caesarsalade. Om aftenen er det rustikke, franske egnsretter som boeuf bourguignon og moules frites, der kommer ud af køkkenet, hvor køkkenchef Michael Leonhardt regerer. Han kommer med en baggrund fra bl.a. A Porta og forskellige gourmetrestauranter i Oslo og Paris.

Klientellet er alt fra modne Hellerup-damer og andre shoppinggæster til forretningsfolk fra de omkringliggende store virksomheder, som også benytter sig af Le Cafés takeawayretter. Der er god plads udenfor og sol hele dagen. I sommerhalvåret har Le Café en ugentlig fredagsbar med fyraftensbesøg fra forskellige musikere, som spiller levende musik.

Mandag til lørdag kl. 10.00-20.30 Søndag kl.10.00-16.30

NB: Ingen kontanter – kun betaling med kort

www.lecafe.dk
__________

LÆS OGSÅ: Guide: 6 gode steder at spise udenfor
LÆS OGSÅ: Guide: 8 gode frokostrestauranter