Jomfruhummer i suppe, i sandwich, med gedeost eller stegte. Der er mange måder at tilberede det delikate skaldyr på. Her har vi samlet 8 af vores favoritter:
1. Jomfruhummer som cannelloni med syltede karljohansvampe og selleri i eget skum
2. Spyd med jomfruhummerhale, små krydderurter, salt og mandler
3. Pizza med jomfruhummer, hjertemuslinger og små tomater
4. Venstrehåndssandwich med havtaske, jomfruhummer og garniture (Claus Christensen, kok og restauratør på Gl. Mønt)
5. Ristet jomfruhummer græskar, bær og fuglegræs
6. Aromatisk skaldyrssuppe med citrongræs, ingefær, chili og rouille
7. Jomfruhummer og hvide asparges med skilt hummer-smørsauce og vilde urter
8. Stegt jomfruhummer med broccoli, brøndkarse, frisk gedeost og boghvedevinaigrette
SE OGSÅ: 7 italienske pasta opskrifter
SE OGSÅ: 10 sublime opskrifter med svinekød
SE OGSÅ: Mad med røg: 6 røgede retter