Grej og gadgets i skarpt design
Foto: Miele

Grej og gadgets i skarpt design

Fyld køkkenet med fede gadgets og smarte køkkenprodukter, der kan gøre dig til en bedre kok.

Gå aldrig ned på udstyr. Den evigt gyldige læresætning gælder både i garagen, i sport og selvfølgelig i den gastronomiske verden, hvor man ikke behøver at være den trestjernede Michelin-kok Kyle Connaughton for at kunne se det geniale i grej og gadgets til køkkenet.

De fleste mænd genkender glæden ved at fylde køkkenet med alverdens produkter, så man lige kan vakuumpakke sin øksemørbrad eller damp-stege sin kylling. De mange gadgets har løftet niveauet hos mange amatørkokke, men det bliver bedre endnu.

Mieles nye serie af køkkenprodukter, Generation 7000, tilbyder fantastiske features, der vil løfte din køkkenoplevelse til et helt ny niveau, og samtidig få køkkenet til at stå knivskarpt.Ovne_Miele20000165258.jpg

Grafitgråt design og ekstraordinære madoplevelser

De spændende grafitgrå produkter i VitroLine-design byder på alt lige fra ovne og kogeplader til dampovne, kaffemaskiner og opvaskemaskiner. Æstetikken og funktionaliteten er i højsædet, så den nye generation af køkkenprodukter giver mulighed for at skabe et skarpt og langtidsholdbart køkkendesign.

Mieles Generation 7000 har desuden en lang række features, som optimerer madoplevelsen og samtidig gøre madlavningen og hverdagen lidt nemmere.mad_miele_20000168429.jpg

TasteControl

En af de nye innovative features, der hjælper dig til et perfekt tilberedningsresultat, er nyheden TasteControl. Den sikrer, at du hverken bager eller steger for længe, selvom du ikke står lige ved siden af ovnen, når maden eller bagværket er færdigt.

Ovnen kan indstilles til at åbne lågen en anelse og køle ovnrummet lynhurtigt ned. Det betyder, at brødet ikke bager videre, selvom det fortsat er i ovnen. Tilbereder du en steg, kan du vælge, at ovnen ikke køler helt ned, når den er færdig, men i stedet blot sænker temperaturen hurtigt.

På den måde kan du lade stegen stå og trække i ovnen, indtil du er klar til at servere den, og du slipper samtidig for besværet med folie, viskestykker og kødsaft på køkkenbordet.ovn_broed_miele20000157056.jpg

FoodView

Vi har efterhånden vænnet os til, at mobilen hjælper os med stort set alt, og i køkkenet har mobilen naturligvis gjort sit indtog. Vi kan tjekke temperaturen på kødet i grillen og styre temperaturen i køleskabet, men hvis oplysningen på mobilen krævede en handling, så var vi nødt til at være hjemme. Det er slut nu.

Med nyskabelsen FoodView er Miele gået linen ud og har placeret et kamera i toppen af ovnrummet, der kan sende billeder af din ret direkte til din smartphone via Miele@mobile-app.kamera_mobil_miele20000158795.jpg

Appen giver dig blandt andet også mulighed for at slukke for ovnen eller eventuelt sænke temperaturen, så retten holdes varm. Du kan dermed hente det sidste vin og øl i supermarkedet samtidig med, at du lige tjekker, hvordan det står til med lasagnen eller stegen hjemme i ovnen.

Den nye feature er et hit for enhver foodie, da det nu er muligt at få billeder af din ret, mens den er under tilberedning i ovnen.

Læs mere om Mieles Generation 7000-ovne hermand_miele-20000169630.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Køkken, Bolig og Mad