Pimp dine kopnudler op: Sådan laver du en snyde-ramen

De fleste instant-ramen består normalt af nudler, et lille brev med bouillon-krydderi og en krydderolie. Men med få skridt kan du jazze dine kopnudler gevaldigt op og få en følelse af at sidde på en ramen joint i Tokyo.

Pimp dine kopnudler op: Sådan laver du en snyde-ramen
Offentliggjort

4

Ingredienser

  • 200 g grønkål
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk. olie
  • 4 pakker instant-ramen
  • 4 forårsløg
  • 250 g tilberedt kød
  • 1 klar hønsekødsuppe 
  • 6 spsk. mørk sojasauce
  • 4 rå æggeblommer
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 1 spsk. chiliflager
  • La-Yu-sesamolie med chili

Sådan gør du

  1. Skyl grønkålen og pluk i små stykker. 
  2. Pil hvidløgsfeddene, skær dem i tynde skiver og steg i en pande med olie, til de lige akkurat får farve, men ikke branker. 
  3. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver, og del det tilberedte kød i mindre stykker. 
  4. Varm suppen op (sigt evt. suppe-
  5. urter fra). 
  6. Smag suppen til med soja og den krydderolie, der fulgte med nudlerne. 
  7. Kassér bouillonpulveret, der fulgte med. 
  8. Kog nudlerne kort i vand, og sigt vandet fra. 
  9. Kom nudlerne i 4 skåle sammen med grønkål og kylling. Læg forsigtigt
  10. 1 rå æggeblomme i hver skål, og hæld den varme suppe over. Drys med ristet hvidløg, rå forårsløg, sesamfrø, chiliflager og La-Yu olie. 
  11. TIP: Det tilberedte kød kan være hvad som helst, måske en rest fra dagen før? Her er brugt kylling. Suppen kan være enten frossen eller også en rest. 
Pimp dine kopnudler op: Sådan laver du en snyde-ramen