Siden årsskiftet har Restaurant Studio med lys og lygte ledt efter nye lokaler, som kan huse restauranten, der hen over foråret har serveret deres retter, der primært består af fisk og skaldyr, i Det Japanske Tårn i Tivoli. Noget vi på Euroman fik lov at teste i maj måned. Heldigvis er ventetiden nu ovre, og det er igen lykkes Studio at finde nye lokaler. Nu skal restauranten have adresse på Otillia Jacobsens Plads i Carlsberg Byen.

Maden, som Studio tilbyder, har de senere år kastet masser af roser af sig, hvilket også har betydet at køkkenchef Christoffer Sørensen sidste år både modtog Michelin-guidens ’Young Chef Award’ og White Guides pris som ’Årets Unge Kokketalent’. Køkkenchefen ser frem til at kunne boltre sig i de nye lokaler i Carlsberg byen.

”Det er meget privilegeret at få lov til at indrette sin egen drømmerestaurant helt fra bunden. Det var stort for mig at blive køkkenchef for første gang sidste år, men det her er lige skridtet videre. Det er alle kokkes drøm at få deres helt eget sted, og jeg er vildt spændt på det næste kapitel,” siger Christoffer Sørensen i en pressemeddelelse.

Indtil videre har menuen i Studios pop-up i Tivoli kredset om fisk og skaldyr, og vi håber at restauranten fortsætter i samme univers.

Studio genåbner i den nye lokaler d. 23. november, og du kan læse mere om det her.