Der er meget, meget langt fra de snaskede burger- og hotdog-boder, som engang fyldte i Tivoli, til det vidtforgrenede mad-udbud, haven kan byde på i dag.
Et af de fremmeste eksempler på, hvor markant Tivolis gastronomiske satsning er i disse år, er Michelin-restauranten Studio, som i disse måneder har indtaget Det Japanske Tårn. I smukke, tilbagelænede omgivelser med kig ud til de små både, der tøffer rundt i Tivoli-søen, og de andre mere hæsblæsende forlystelser i nærheden, serverer køkkenchef Christoffer Sørensen en lang række æstetiske nydelser på tallerkenerne.
Studio er den restaurant herhjemme, som på kortest tid har opnået at få en Michelin-stjerne, og Christoffer Sørensen er blandt de klarest lysende stjerner på den danske restaurations-himmel. Han har tidligere gennem ni år været souschef hos Claus Henriksen på Dragsholm Slot, og sidste år modtog han Michelin-guidens prestigiøse Young Chef-award.
Netop nu har Studio dog måttet rykke væk fra sin oprindelige placering på Havnegade, da