Cocktails
Foto: Philip Ørneborg

Sådan drikker du dig igennem det danske sommerland

Du kan knappe en øl op eller hælde tvivlsom rosé fra Provence i glassene. Men du kan også gå skridtet videre. Euroman stiller skarpt på tidens cocktailtendenser og giver dig opskriften på, hvad du skal ryste, røre og drikke, uanset om sommeren skal tilbringes i Skagen, i Svaneke eller på Samsø.

Hvad skal vi drikke i det danske sommerland? Det ved en englænder. Gromit Eduardsen kommer oprindeligt fra Wolverhampton, men han er i dag en af det danske cocktailmiljøs mest erfarne og respekterede navne. Gennem de seneste 17 år har han blandt andet været med til at åbne det københavnske cocktailmekka 1105.

Da han siden rykkede til Hotel Skt. Petri, tidoblede hans team omsætningen i hotelbaren og gjorde den til et af de hippeste vandhuller i byen. I dag leverer Gromit Eduardsen cocktails på fustager, de såkaldte ’kegtails’, til hele landet gennem sin virksomhed Tapped.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her