Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Solidt køkkengrej, som gør madlavningen sjovere

Solidt køkkengrej, som gør madlavningen sjovere

Det danske køkkenbrand Gastrotools står for essentielt køkkengrej, som holder hele livet og gør madlavningen til en leg.

Færre men bedre værktøjer i køkkenet

Julius Schiller, Anton Danielsen og Magnus Neble, som står bag Gastrotools, har siden 2016 taget et opgør med sløj kvalitet i de danske køkkener.

Det er køkkenknivene i 67 lag stål, som først og fremmest er synonym med det danske køkkenbrand. Men Gastrotools leverer også kogegrej i støbejern og bløde læderforklæder, som redder din pæne skjorte fra fedtstænk og rødvin.

Og så finder du naturligvis alle de små men vigtige redskaber som madpincetten, skrælleren og skærebrættet – alle i et tidløst design og kompromisløs kvalitet.

Gastro-sep-2180232-copy_614.jpg

Mantraet er ”gå aldrig ned på grej”. Og så alligevel – for hos Gastrotools ser man alvorligt på de små dimser i køkkenskuffen, du aldrig rigtig bruger:

Vi advokerer for færre redskaber i højere materiale- og håndværksmæssig kvalitet. Du behøver ikke meget mere end en god kniv og en støbejernspande,” fastslår manden bag Gastrotools, Julius Søndergård Schiller.

Uanset hvilke køkken-Essentials du vælger, bliver du godt klædt på, når Thomas Rode med sine brede skuldre og dybe, hæse stemme guider dig. Se bare her:

­­Og når du modtager dit nye køkkengrej, kan du helt oplagt svinge forbi Gastrotools’ omfattende opskriftsunivers, få flere gode tips eller besøge det inspirerende video- og podcast-univers, hvor du (udover Thomas Rode) kan møde gastronomiske profiler som Søren Gericke, Brian Mark Hansen og Jeppe Foldager.

Gastro-gaver

Som dagene nærmer sig juleaften, din bedste vens fødselsdag eller måske fars dag, går det op for dig, at du igen i år må forvilde dig ud i det kaotiske gaveræs for at finde den perfekte gave. Men sådan behøver det ikke at være.

Hos Gastrotools bestiller du bare online med turbolevering på 1-2 dage.

Og her er fem køkkenredskaber fra Gastrotools' univers:

Kokkekniv i 67 lag stålGastro-Tools-juli1957512_614.jpg

Gyuto kokkekniv til 999 kr. hos Gastrotools

Solid stegepande i rå støbejernGastro-sep-2180224_614.jpg

Stegepande - Støbejern til 499 kr. hos Gastrotools

Ultrablødt læderforklædeBrunt-læderforklæde_614.jpg

Læderforklæde til 699 kr. hos Gastrotools

Effektiv krydderikværnKrydderikværne_614.jpg

Krydderikværn til 599 kr. hos Gastrotools

Tre essentielle køkkenkniveEssential-collection_614.jpg

Essential Collection til 1.999 kr. hos Gastrotools