Og så finder du naturligvis alle de små men vigtige redskaber som madpincetten, skrælleren og skærebrættet – alle i et tidløst design og kompromisløs kvalitet.
Mantraet er ”gå aldrig ned på grej”. Og så alligevel – for hos Gastrotools ser man alvorligt på de små dimser i køkkenskuffen, du aldrig rigtig bruger:
”Vi advokerer for færre redskaber i højere materiale- og håndværksmæssig kvalitet. Du behøver ikke meget mere end en god kniv og en støbejernspande,” fastslår manden bag Gastrotools, Julius Søndergård Schiller.
Uanset hvilke køkken-Essentials du vælger, bliver du godt klædt på, når Thomas Rode med sine brede skuldre og dybe, hæse stemme guider dig. Se bare her:
Og når du modtager dit nye køkkengrej, kan du helt oplagt svinge forbi Gastrotools’ omfattende opskriftsunivers, få flere gode tips eller besøge det inspirerende video- og podcast-univers, hvor du (udover Thomas Rode) kan møde gastronomiske profiler som Søren Gericke, Brian Mark Hansen og Jeppe Foldager.
Gastro-gaver
Som dagene nærmer sig juleaften, din bedste vens fødselsdag eller måske fars dag, går det op for dig, at du igen i år må forvilde dig ud i det kaotiske gaveræs for at finde den perfekte gave. Men sådan behøver det ikke at være.
Hos Gastrotools bestiller du bare online med turbolevering på 1-2 dage.
Og her er fem køkkenredskaber fra Gastrotools' univers:
Jeg har kun lært halvdelen af, hvad min far kunne med sine hænder. Og mine børn har lært mindre end halvdelen. De kan ingenting. Jeg tror, det vildeste, de kan, er at binde deres snørebånd. Det, tror jeg, kan være roden til noget af den mistrivsel, vi oplever.