Nok er det aldrig helt til at vide, hvad Elon Musk finder på næste gang, men at Tesla skulle manifestere sig på markedet som spiritusproducent lader ikke umiddelbart til at være noget, vi kunne have forudset. Det er imidlertid det, som snarligt kommer til at ske, fortæller Elon Musk på sin Twitter-profil.
 

Det startede som en aprilsnar tilbage i foråret, hvor Elon Musk skrev, at Tesla var gået konkurs, og han var blevet fundet ’sovende op ad en af Tesla Model 3 med tomme ’Tesquila’-flasker rundt om sig’. Det, som dengang var en joke, bliver nu gjort til virkelighed. Den verdensomspændende producent af elbiler har nemlig registreret sit nye varemærke, ’Teslaquila’, som efter sigende skal  være navnet på Teslas kommende tequila. 
 
’Teslaquila’ kan næppe siges at være Elon Musks første finurlige idé, tværtimod. På det seneste har forretningsmanden fået en hel del omtale i medier verden over af mere eller mindre fordelagtig karakter for sine anderledes iværksætterideer, som skal supplere hovedforretningen. Heriblandt er projektet ’Space X’, som indenfor en overskuelig fremtid skal sende en japansk milliardær på en tur rundt om månen, mens det ultimative mål er at lande på Mars.
 
Om end ’Teslaquila’ ikke er et helt ligeså storslået og visionært projekt som nogle af de andre, Elon Musk har i tankerne, så er det i hvert fald nyskabende. Det er ikke hver dag, at bilproducenter begiver sig ud på markedet for stærk spiritus.