Ups. Det må en formodentlig halv drukken Brøndby-fan have tænkt, da han kom til at sende selveste Flemming Østergaard 10.000 kroner via MobilePay. Det skriver NordicBetblog.dk.

Det hele startede i optakten til pokalfinalen mellem FCK og Brøndby i Parken torsdag den 25. maj 2017. Et stort optog af Brøndby-fans havde på forhånd mødtes inde ved Nyhavn, hvor et skilt med Østergaards privatnummer var hævet over flokken. På skiltet stod en tekst, der opfordrede til, at man skrev “Fryd” til den tidligere bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment, fordi han er blevet idømt fængsel for kursmanipulation.

21 sms’er med ordlyden “Fryd” og nogle enkelte svinere endte derfor hos Østergaard. Men lige pludselig var det mere end tekst, der tikkede ind på hans telefon.

Til festen efter pokalfinalen havde en Brøndby-fan nemlig lavet sjov med, at han ville sende Østergaard 10.000 kroner via MobilePay. Han tastede så de 10.000 kroner ind på displayet, og trykkede derefter send, fortæller en kilde fra Brøndby-miljøet til NordicBetblog.dk

Flemming Østergaard bekræfter da også hændelsen:

”Så fik jeg så en nervøs mail fra en, om at han havde overført 10k til min konto. Jeg troede først det var en hacker, så jeg talte med Nordea. Men den var god nok.”

”Så skrev han til mig – og så ringede jeg ham op og spurgte, hvad de havde gang i. Han virkede nervøs, og så sendte jeg de 10.000 kr. tilbage. Dem kunne jeg nu godt have brugt på at fortælle dem, at de skal opføre sig ordentligt,” lyder det fra den tidligere FCK-chef til NordicBetblog.dk.

LÆS OGSÅ: "En runde golf om ugen forlænger livet"


LÆS OGSÅ: "Sådan sluttede fodboldsæsonen: 5 ting vi lærte på falderebet" 

LÆS OGSÅ: "Se ny FIFA-18-trailer med en hårdt sparkende Ronaldo som frontfigur"