Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Melania Trumps far ligner mistænkeligt meget én, vi kender

Foto: Getty

Melania Trumps far ligner mistænkeligt meget én, vi kender

De sociale medier morer sig over slående ens billeder af Melania Trumps far og Donald Trump.

Du kender måske Sigmund Freuds Ødipuskompleks, der siger, at børn ubevidst tiltrækkes af deres forælder af det modsatte køn – og at det kan forklare, hvorfor en række undersøgelser har vist, at kvinder har tendens til at gifte sig med mænd, som ligner deres far, mens mænd gifter sig med kvinder, der ligner deres mor.

Selv om det er umuligt at psykoanalysere USA’s førstedame Melania Trump, er der dog en vis lighed mellem hendes far Viktor Knavs og hendes mand præsident Donald Trump. 

Billeder, der laver sjov med de to mænds ensartede udseende, er begyndt at blive delt på de sociale medier, og sammenligningen bliver ikke dårligere af, at Viktor Knavs tilsyneladende foretrækker at klæde sig præcis som sin svigersøn: mørkt jakkesæt, hvid skjorte og et bredt slips, der – naturligvis – er lidt for langt.

De to mænd er også aldersmæssigt tæt på hinanden – Knavs er 73, og Trump er 71 – men i profession adskiller de sig en del. Melania Trumps far er tidligere chauffør, kommunist og bilsælger, hvilket må siges at være langt fra svigersønnens meritter.

Se billederne af Viktor Knavs og Donald Trump her: