Tom Cruise må være filmverdenens svar på en kamæleon. Der er efterhånden ikke den karakter, han ikke på overbevisende har spillet gennem karrieren. Og så har han tilmed sans for humor.

Det viser han i et længere klip med den engelske komiker og talkshow-vært James Corden, der blandt andet er kendt for de succesfulde videoer "Carpool Karaoke", hvor både Adele, Michelle Obama, Justin Bieber har deltaget.

James Corden har i sit "Late Late Show" inviteret Tom Cruise inden for til at genskabe scener fra alle Tom Cruises væsentlige film gennem karrieren. I den morsomme parodi lægger Cordon og Cruise for i olivengrønne bomber-jackets til deres Top Gun-parodi.

Herefter går den 9 minutter lange video gennem Tom Cruises karriere, hvor vi møder ikoniske roller fra blandt andet Cocktail, Rock of Age, Born On og - selvfølgelig - Mission Impossible.

Der bliver også plads til en gæsteoptræden, da Cuba Gooding Jr. dukker op og skubber James Cordon til side i sketchen til Jerry Maguire, som Cuba Gooding Jr. vandt en Oscar for bedste  "Supporting Actor".

Se hele den morsomme video her.