”Hvad har jeg lige set?” Det er nok den tanke, mange vil sidde tilbage med efter at have set SVTs nye video, der er en sang om forskelle og ligheder mellem kønsdele. Videoens formål er sådan set meget fornuftigt, særligt når man har set forældre forklare deres børn, hvor babyer kommer fra. Videoen er nemlig ment som seksualundervisning for de mest uerfarne. 

Videoen hedder ’Snoppen och snippan’, og det betyder, præcis hvad du tror, og består mest af dirrende dillere, der danser på stribe efterfulgt af kvindelige kønsdele med solbriller. Samtidigt synger bagmanden Johan Holmström at ”Snippan er cool, det kan du tro, selv på en gammel kone. Den sidder der så elegant.” 

Om videoen skriver sig ind i rækken af de bedste virale videoer i år er tvivlsomt. Men videoen er allerede begyndt at brede sig. Ikke kun i Sverige, som tidligere har leveret noget af det sjoveste på nettet, men også flere internationale medier har delt videoen. Fx Independent, som skriver, at ”those with a stiff upper lip should look away now.” 

Videoen er allerede blevet set 1,7 millioner gange, og det er jo kun godt, at seksualundervisningen når ud til så mange som muligt. Uanset hvor spøjs den er. 

LÆS OGSÅ: Alle drenge har ADHD

LÆS OGSÅ: Amerikaner laver utrolig kunst af støv på bilruder

LÆS OGSÅ: Her får Matthew McConaughey sit gennembrud