Den skandaleramte rapper Tekashi 6ix9ine, der tidligere er dømt for at dele børnepornovideo, hvor en 13-årig pige indgår, har længe rappet om, hvor meget kriminalitet han laver og truet flere rappere med at slå dem ihjel. De fleste har set det som en måde at få opmærksomhed på, og siden 6ix9ine svinede Chief Keef til, har mange tænkt, at han var på vej til at afslutte sin karriere tidligt. Det viser sig nu, at det er præcis dét, han gjorde.

For det er ultimativt endt med, at han har spændt ben for sig selv.

6ix9ine har indrømmet i retten, at han tilbød hans kumpan Kooda B $20.000 for at skyde mod Chief Keef. Det kommer frem i en større retssag mod banden Nine Trey Gangsta Bloods - også kaldet Treyway, hvor 6ix9ine står til livstid i fængsel for sin indblanding i bandens svindel, afpresning og narkohandel. 

Der har floreret rygter om, at 6ix9ine er endt i vidneafdelingen af fængslet, hvilket nu er blevet bekræftet. Han har meddelt anklagemyndigheden, at han vil samarbejde fuldt ud i hele retssagen og fortælle, alt hvad han ved.

Blot få uger før han blev anholdt, lagde han en video op på Instagram, hvor han sagde, at han havde fyret sin manager og hele sit hold, der alle er en del af Treyway, og at de svindlede med hans navn. 

"Hvis I booker shows, skal I ikke booke dem, medmindre jeg siger, at det her show bliver booked," forklarede han, og anklagede sit bagland for at stjæle folks penge ved at booke falske shows.

Men lad os se lidt på, hvem Chief Keef er og hvad hans rolle i alt det her er.

Chief Keef, der også går under navnet Sosa - inspireret fra narkohandleren i Scarface, er i hiphopkredse kendt for at være en farlig karl, hvilket en anden rapper, Lupe Fiasco, måtte erkende, efter han sagde i et radioprogram, at Chief Keef repræsenterede den høje mordrate i Chicago og gjorde ham bange.

Chief Keef svarede imidlertid med at true Lupe Fiasco på livet over twitter. 

En anden episode, hvor 'Sosa' havde en skærmydsel, var med rapgiganterne Migos. En slåskamp mellem Migos og Chief Keefs ven Copa fra hans rapgruppe Glo Gang udenfor en restaurant, endte med, at Chief Keef uploadede et billede på Instagram, hvor han holdte Quavo fra Migos kæmpe diamantkæde i hånden ved siden af en pistol. 

image87ynh.png
Foto: Chief Keefs instagram

På trods af alle de tidligere hændelser med Chief Keef valgte 6ix9ine at udfordre ham. 6ix9ine filmede, mens han tog en kvinde, der siger, at hun er moren til Chief Keefs barn, med i en Gucci-butik, hvor han købte for omkring en halv million kroner tøj til hende. Her sagde han så ment direkte til Chief Keef, at hvis han ikke tog sig af sit barns mor, så måtte andre jo gøre det.

Senere provokerede 6ix9ine igen, da han uploadede en Instagramvideo, hvor han sagde, at han var i New York, og hvis han ikke var blevet dræbt indenfor 48 timer af Chief Keef, var det bevist på, at Chief Keef var bange for 6ix9ine. Dagen efter var Chief Keef fløjet til New York for at finde 6ix9ine, som dog viste sig at være i Los Angeles. Mens Chief Keef var i New York, blev han beskudt af en person, der senere viste sig at være blevet hyret af 6ix9ine.