Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Klumme: Derfor skal du se det nye afsnit af ’Nak og Æd’ med Kronprinsen

Foto: DR Kronprinsen gæster Nikolaj og Jørgen i nyt 'Nak og Æd'-afsnit.

Klumme: Derfor skal du se det nye afsnit af ’Nak og Æd’ med Kronprinsen

I anledningen af 'Nak og Æd's 10-år jubilæumssæson, har de fået lidt af en special guest med på jagt. H.K.H Kronprinsen, Frede, Pingo - eller bare Frederik - gæster de to kammesjukker i Gribskov, hvor de for femte gang skal forsøge at nakke en sikahjort. Der er fuld plade på karet, våd kransekage og regnvejrsunderholdning i verdensklasse. Her er grunden til, at du skal se med.

Jeg har linet det helt store arrangement op. Stearinlysene er tændt, og Wolt-buddet er endelig nået igennem sommersyndfloden på sin Donkeybike med to halvvåde, halvkolde pizzaer til 145 kr. stykket (fordi det skulle være lidt ekstra lækkert) efter en time og 40 minutter undervejs. Hvis der havde fandtes andre nuancer end gråt i gråt på den anden side af ruderne, havde skyggerne efterhånden været lange. På trods af omstændighederne, er omstændighederne tæt på perfekte. For det er torsdag, og der er et nyt afsnit ’Nak’ på sendefladen. Og så endda med royalt besøg i tipi-teltet.

’Det eneste konstante, er forandring’- som den græske filosof, Heraklit, sagde det. Alt ændrer sig hele tiden, og de få søjler af velkendt komfort, vi kan klamre os til i hverdagen, tæller snart ikke andet, end at McDonald’s stadig laver bedre pomfritter end Burger King, og at ham der står på mål for Danmark stadig hedder Schmeichel. Og så er der stemningen i 'Nak og Æd'. For den er ikke til at skyde igennem, og har ikke ændret sig siden Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk første gang tonede frem på skærmen for 10 år siden. Destilleret venskab – lige til at konsumere.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her