Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

En dag som verdensberømt dj er bedre end de fleste andre

Foto: Screendump/YouTube Her ses den kendte Steve Aoki blive hyldet af fans på festival i Australien. Eller gør han?

En dag som verdensberømt dj er bedre end de fleste andre

Hvordan mon det føles at være den kendte og flamboyante electro house-musiker Steve Aoki for en dag? Manden bag pladesleskabet Dim Mak med det lange sorte samurai-hår, der er kendt som garant for et gedigent live-show.

Det er der ikke mange andre end Steve Aoki selv, der ved. Dog har den australske kunstner Jarrad Seng også fået en forsmag på hvad berømmelse kan indeholde af skulderklap, stive fans og søde piger.

Ved sidste uges Stereosonic-festival i Perth iklædte Jarrad Seng, der i forvejen ligner halvt japanske Steve Aoki ret meget, sig et falskt fipskæg og et par spraglede outfits og gik en tur rundt på pladsen på den australske festival.

”Oh my God, it’s Steve!”, udbryder festivalgængerne til den falske Steve Aoki, hvis tur rundt på festivalen er optaget med skjult kamera.

Se klippet her, hvor vildt entusiastiske mænd og kvinder nærmest overfalder den langhårede superstjerne-lookalike for at få selfies og kram af verdensstjernen.Jarrad Seng spankulerer smilende rundt i solen, smiler nonchalant til ”sine” fans, soler sig i opmærksomheden og stiller gladelig op til ære for de mange mobiltelefoner.

Forvirringen opstår dog, da den ægte Steve Aoki bliver annonceret som næste levende billede fra scenen, mens hans klon går rundt nede på pladsen.


Den ægte Steve Aoki.

LÆS OGSÅ: Video: 10 timer i New York som mand

LÆS OGSÅ: Rune RK: Her er vedens bedste natklubber

LÆS OGSÅ: Dansk dj: Det kan være godt at have et hemmeligt vaaben der faar folk til at gaa amok