Det er blot et par uger siden, at Klovn-stjernen Frank Hvam fik en ny titel til CV’et som sportsvært i TV-programmet ’Make Badminton Great Again’. Men Frank Hvams karrieremæssige eksperimenter stopper ikke her. Nu er han nemlig sprunget ud som sanger, og det i er selskab med ingen ringere end Simon Kvamm og hans band Hugorm.

Sangen, der hedder ’Mig & Frank’, handler om alt det gode ved badminton.

”Det er Franks mission. Han ser sig lidt som Jesus inden for badminton. Nu har vi så i Hugorm lavet en sang, der handler om Franks og min venskabsrelation. Det er blevet til en sang, som jeg synger til min skøre ven, der vil revolutionere verden med badminton,” siger Simon Kvamm i pressemeddelelsen.

”Samtidig handler sangen om at have en ven, man ikke helt forstår, men som man gerne vil forstå og hjælpe og trække tættere på.”

Udover at Frank Hvam i bedste autotune-stil synger om at gøre badminton great again, kommer han også med en nærmest prædikende hyldesttale til badminton, der hos kendere vil lede tankerne i retning af Frank Hvams egen karakter Mandril-karakter Sidney Kreutzfeld.

’Mig & Frank’ er desuden Hugorms første single i 2022 og kan høres her