Det er ikke gået ubemærket hen, at to af medielandskabets mest betydningsfulde figurer har slået sig sammen om et nyt Viaplay-program kaldet ’All Exclusive’, og nu nærmer premieredatoen sig med hastige skridt.

I programmet, der har premiere på onsdag, er setuppet som følger: Casper Christensen indgår over et døgns tid eller deromkring i hvert program i en samtale med en af 12 forskellige kendte og nøje udvalgte personer, danske såvel som udenlandske, mens Mikael Bertelsen indtager rollen som chauffør, pooldreng, dukkefører og redaktør. 

I første program er Iben Hjejle gæst, og samtalen kommer vidt omkring. De taler blandt andet om deres tidligere forhold og liv sammen, som blev afsluttet med et brud for ti år siden.

”Jeg var meget spændt på at tage derned. Og det, jeg var spændt på, var, om der kom 'drama på drengen'. For mig var det vigtigt, at det ikke blev sådan en ‘Klovn’-forestilling med skrappe Iben og fjolle-Casper. Det orkede jeg ikke.

Jeg havde sådan lyst til at vise verden, at der aldrig nogensinde har været en ondskabsfuld ‘beef' mellem Casper og mig. Der har været masser af kærlighed, skæg og spas og også ulykkelige situationer, men der har aldrig været ondskabsfuld tilsvining eller fornægtelse af hinanden.

Det ville jeg gerne tale med Casper om i et trygt miljø, hvor det bare var ham og jeg,” siger Iben Hjejle i en pressemeddelelse.

I programmet ser vi, at Casper har en lille gave med til Iben, som sætter gang i en morsom og rørende samtale. Det kan du se i klippet herunder.

Desuden kan du læse vores store interview med Casper Christensen og Mikael Bertelsen lige her.