For næsten et år siden sprang Kylie Jenner skalaen for Instagram-popularitet med over 18 millioner likes på et billede af sin nyfødte datters miniaturefingre i et tæt greb om hendes egen tommelfinger. Vel at mærke havde Kylie Jenner holdt sin graviditet hemmelig for offentligheden, og Instagram-billedet var derfor kulminationen på mange måneders spekulationer.
 
Siden dengang i februar sidste år er ingen andre opslag kommet så meget som i nærheden af de 18 millioner likes – før nu.  
 
Det viser sig nemlig, at det eneste, der skal til at slå Kylie Jenners følelsesladede kærlighedserklæring til sin nyfødte datter, er et æg. Et æg, der hverken er tilberedt eller taget på en særligt æstetisk måde. Nej, det er et helt almindeligt, ovalt æg på en hvid baggrund, som har formået at trække over 25 millioner likes på det sociale medie.

Billedet af det famøse æg er postet af den nystartede profil ’world_record_egg’ med det ene formål at blive Instagrams mest likede billede, og efter blot 10 dages levetid har ægget altså fuldført sin mission.
 
Med sine 25 millioner likes udkonkurrerer ægget nemlig Kylie Jenners forhenværende rekord overlegent, og sætter dermed helt nye standarder for, hvor populære billeder kan blive på Instagram.
 
Kylie Jenner må altså se sig slået af et æg. Hvordan hun har taget den bizarre nyhed, kan du se på herunder.