Danske hiphop-entusiasters våde drøm går i opfyldelse. De tre ikoniske grupper Wu-Tang Clan, Public Enemy og De La Soul har slået pjalterne sammen til en fællesturné i Europa, der under navnet 'Gods of Rap' lægger vejen forbi Royal Arena i København 21. maj i år.

I år har Public Enemys revolutionære 'It Takes A Nation of Millions...' og De La Souls solstrålerap '3 Feet High and Rising' 30 år på bagen. Samtidig er det 25 år siden, Staten Island-gruppen Wu-Tang Clans mytiske debutalbum 'Enter The Wu-Tang - 36 Chambers', så dagens lys. Alle tre grupper har på hver sin facon været epokegørende for hiphoppens rivende udvikling i slut-80'erne og start 90'erne. 

De La 2 x.jpg

De La Soul. 

Hele showet faciliteres af den ikoniske dj og producer DJ Premier, der i duoen Gang Starr og med produktioner for profiler som Nas og The Notorious B.I.G. i midten af 90'erne var definerende for lyden af New York-hiphoppens guldalder.

Siden det i sidste uge blev offentliggjort, at 'Gods of Rap' også kommer til London, Manchester og Glasgow i maj, er danske hiphop-fans begyndt at planlægge koncertferier henover Nordsøen. Nu står det klart, at numre som 'C.R.E.A.M' og 'Fight The Power' også kan opleves live i Kongens København.

Gods of Rap – Royal Arena

Tirsdag den 21. maj kl. 20.00
Billetpris: 550-910 DKK (+gebyr)
Billetsalg: fra den 1. februar kl. 10.00 via Ticketmaster.