Verdens største narkobaroner lever et liv, der er så vildt, at det er en ren foræring til ethvert filmmanuskript. 

Det erfarede Netflix, da de sidste år med kæmpe succes lancerede serien 'Narcos'. Og det tog ikke Netflix lang tid om at beslutte sig for en sæson 2, der forventes at få premiere til august. 

Narcos er den historien om en af de mest voldelige, hensynsløse og velhavende kriminelle organisation i verden, Medellín-kartellet fra Columbia. Og om manden i front, Pablo Escobar, der lever ud fra devisen: Plata o plomo. Sølv eller bly - modtag bestikkelse eller lad livet.

Selve plottet til den kommende sæson kender vi ikke endnu, men skaberne bag har sagt, at de vil være tro mod historien, hvilket formentlig betyder - uden at skulle spoile - at Pablo Escobar dør. Serien er fiktion, men den følger næsten minutiøst virkeligheden, og derfor må Escobars endeligt også være uundgåeligt. 

Den danske fotograf Kenneth Nguyen har ifølge hans Instragram-profil været med Neflix i Colombia på Escobars hjemmebane, hvor serien optages, for at skyde stilbilleder til serien.  

Flere af skuespillerne fra den første sæson fortsætter i serien, hvor Wagner Moura spiller narkobaronen Escobar, Boyd Holbrook spiller agten fra amerikanske forbundskriminalpoliti (DEA) ved navn Boyd Holbrook og hans makker Javier Peñ med det borgerlige navn Pedro Pascal.

Boyd Holbrook was such a cool dude aka Agent Murphy #narcos #netflix #knportraits #makeportraitsnotwar

Et billede slået op af Kenneth Nguyen (@kennethnguyen) den

Fra en narkobaron til en anden og til historien om Mexicos mest berygtede narkobaron Joaquin Guzman, bedre kendt som El Chapos, der er 'mexicansk slang for 'Shorty'.

59-årige El Chapos liv lyder som en film. Men det er skinbarlige virkelighed, der er så ufatteligt vildt, at det nu bliver dokumenteret i en ny dramaserie. 

Bag den nye dramaserie, der får navnet 'Cartel', står Chris Brancato, for hvem narkoverdenen ikke er ukendt. Han stod nemlig også bag den første sæson af 'Narcos' som en af seriens hovedforfattere.

Ifølge Variety kommer serien til at beskæftige sig med El Chapos, der er 'mexicansk slang for 'Shorty', og hvis borgerlige navn er Joaquin Guzman, rejse fra fattige kår i et landdistrikt i La Tuna i Sinaloa, Mexico, til magtfuld narkobaron og udbryderkonge. 

Det er også fortællingen om moderne gangster-krig, hvor sociale medier bruges til at pleje og vedligeholde kartellernes image, til at rekruttere nye medlemmer og til at true rivaler. 

"Den sande historie om El Chapo er fyldt med mord, narkotika, korruption og berømthed, og den har været og er fortsat en af de mest foruroligende og fascinerende fortællinger i det seneste årti," siger præsident og general manager, på tv-selskabet A&E Networks, Jana Bennett, der skal være med på produktionen.

Hvornår serien får premiere, ved vi ikke endnu.

Også Netflix hopper med på El Chapo-vognen. I samarbejde med det spansk-amerikanske produktionsselskab Univision skal streamingtjenesten være co-producere på endnu dramaserie om El Chapo, der får premiere i 2017.

I januar 2016 blev Joaquin 'El Chapo' Guzman anholdt af mexicanske marineinfanterister. Foto: Getty Images. 

El Chapo opbyggede gennem 90'erne sit imperium, Sinaloa-kartellet, der opererede i mere end fem kontinenter og voksede til at være den største narkotika-distributør i verden.  

Joaquin 'El Chapo' Guzman har af flere omgange været anholdt af myndighederne, men hver gang er det lykkes ham at flygte. I januar i år blev han så igen anholdt af mexicanske marineinfanterister. 

Anholdelsen skete få måneder efter, at Hollywood-stjernen Sean Penn i al hemmelighed mødte verdens største narkobaron i hans hjemland i Mexico isoleret fra civilisationen. 

"Missionen er fuldført. Vi har ham," tweetede landets præsident, Pena Nieto, efterfølgende.

Mødet blev arrangeret, fordi El Chapo var interesseret i at få søsat en Hollywood-film om hans eget liv, og det er efterfølgende blevet til et interview med narkobaronen publiceret i magasinet Rolling Stone med Penn som forfatter.

Heri pointerer El Chapo, der også er på Forbes lister over de mest magtfulde og velhavende mennesker i verden, blandt andet:

"»Jeg distribuerer mere heroin, methamfetamin, kokain og marihuana end nogen anden person i verden. Jeg har en flåde af ubåde, fly, lastbiler og skibe."

Det anslås, at El Chapo og hans kartel i dag står for godt 25 procent af den illegale narkotika, der bliver smuglet ind i USA via Mexico, med en årlig indtægt på 3 milliarder dollars. 

LÆS OGSÅ: Streaming: Fem film der var forudsagde fremtiden

LÆS OGSÅ: Frygten fortsætter i Fear the Walking Dead’s sæson 2

LÆS OGSÅ: Smukke Alicia Vikander overtager rollen som Tomb Raider