I limboet mellem in-stedet Simons lukkede til Sunday opstod, dukkede Jupiter op.  Her regerer de to unge løver Patrick (Leonardo lookalike) & Anthon (Morten Breum look).

På trods af deres unge alder har de skabt en succesfuld klub, der netop kendes som den unge version af Sunday  med lange køer, og hvor kun de smukke og rige bliver lukket ind.

Jeg har netop spillet til deres ekstatiske rave på Odd Fellow palæet for sværme af meget unge mennesker klædt ud som meget rige ældre - ikke børnevoksne, mere voksenbørn – og det gjorde mig nysgerrig. Derfor tog jeg en ’ond med de unge’-tour for at tage temperaturen på ’generation basarm’ i manglen af bedre udtryk.

Hvad kalder i jeres generation?

”Den nye generation af firstmovers, den yngre creme.”

LÆS OGSÅ: Her er kun plads til de rige, unge og smukke

Hvem har inspireret jer?


”Det er lidt svært at komme uden om, at Frank og Lennet fra Sunday har inspireret os. Vi har begge arbejdet sammen med dem i flere år, og det var dem, som opfandt promoter-modellen med de tre forskellige måder at holde fester: 1) brands, 2), bookings, 3) co-hosts…”


Festbillederne er fra Jupiter og taget af Elisabeth Eibye.

”Vi har lånt modellen, men selvfølgelig givet den vores eget præg. Vi har en helt anden stil og smag end de to. Derudover er vi blevet inspireret rigtig meget i udlandet på forskellige steder: Både syredruk-ture til Ibiza, Cannes, New York, Berlin, Stockholm, you name it... Jeg har suget en del til mig efter mit halve år i London…”

Bliv ven med Euroman på Facebook

Startede i med at arrangere gymnasie-fester?


”Det er en nem vej til penge… Sammenholdet på gymnasierne gør, at man egentlig bare skal finde et lokale og lave et event for den pågældende skole… så kommer folk. Det er ikke de sjoveste fester at holde, men de kræver ikke så meget… ”Hvad er det med nøgenhed på jeres klub?

”Patrick og jeg elsker hud…Vi smider sågar selv tøjet i ny og næ…. Vi har efterfølgende fundet ud af at der er regler for den slags, så vi er skruet lidt ned…indtil vi får vores stripklub-bevilling,” siger Anton og smiler.


Foto: Elisabeth Eibye

Forklar jeres efterfest klub i klubben?


”Det er jo helst ikke noget, vi vil snakke om… Det er bare noget som sker, når det sker. Vi har lavet en lille baby i stueetagen på Jupiter, som ikke har noget med Jupiter at gøre. Den hedder Tanken og har åbent, når set-uppet er rigtigt. Det er en efterfest klub, som kører fra 03, til vi ikke gider mere. Man kan købe guldøl og cocktails. Der er ikke så mange regler dernede, og belysningen er så dæmpet, at man ikke kan blive forarget over alt det, som sker i krogene.”

Patrick, hvad er det for nogle myter om dig med traumatisk baggrund, OCD/Damp/borderline?

”Jeg havde måske ikke den mest normale opvækst. Jeg har aldrig rigtig udtalt mig om det her før, men jeg har boet på børnehjem det meste af min opvækst. Det var ikke altid lige nemt, men det heller ikke så tragisk, som folk måske tror. Jeg klarede den i hvert fald, og jeg er sikker på, det har været med til at give mig et ’drive’ til at blive til noget, da intet kom flyvende af sig selv.”


Foto: Elisabeth Eibye

Får i den klassiske eventmaker stress når  alle - også dem du hader eller ikke kender - river i dig og skal have have have noget NU?

Anthon: ”Den tror jeg vi begge to får… Det kan ikke undgås. Vi reagerer bare forskelligt; Patrick fortæller folk, når han ikke gider mere:

 “Nu kan jeg ikke hjælpe mere - jeg vil godt bare have lov til at feste”, og så må folk finde sig i det. Jeg er lidt mere en pleaser… Uanset, hvor træt jeg er af folk, så kan jeg ikke lade være med at hjælpe folk. Jeg lærte også fra starten, at det værste i verden er en arrogant promoter, som ikke holder, hvad han lover. Til tider kan jeg godt lige give ’2-minutter-tegnet’ uden at komme tilbage til dem… Men det sker sjældent.

Er det svært at have en kæreste i den branche?

Anthon: ”Nu er vi begge to singler, men ja vi er vist kommet frem til at man skal være virkelig forelsket for ikke at fucke op. Det kan næsten ikke undgås, at man bliver fanget med paraderne nede en eller anden aften med +2 i promille.”


Foto: Elisabeth Eibye

Hvordan ser de piger ud, I ikke vil lukke ind?

”Det er svært at sige hvordan de ser ud…. Men det er helt klart de piger med attitude-problemer, vi ikke vil lukke ind: Du kender den mulat’e ratchet-hoe som ser sig selv som Nicki Minaj, og som ikke er bleg for at rive andre piger i håret, hvis de twerker op af deres mande-bytte. Vi lukker heller ikke den stive ind med opkast på tøjet.”

Hvad tjener I på en Gin on tonic?

Anthon: ”Nu sidder jeg primært PR/marketing, men jeg kan forestille mig, det er en 60-70kr. pr. sjus, vi tjener… Alt afhængigt af, hvor gode venner gæsten er med bartenderen. Vi er vist lidt rundhåndede herinde.”


Anthon og Patrick har engang været i ringen og bokse mod hinanden - for velgørenhed.

Hvilken dag er I klarest i hovedet på ugen?

Patrick: ”Tirsdag og onsdag er klart de dage, vi er mest proaktive og får udrettet mest. Nogle gange er vi vel også klare i hovedet fredag og lørdag nat - det mener vi i hvert fald selv.”

I omfavner de sociale medier som fisk i vand...tips og tricks?

”De to gamle røvhuller - Simon & Simon - elsker mails. Det er også fint nok, men vores generation tjekker ikke mails ligeså ofte, som de tjekker snapchat, Instagram og Facebook. Vi benytter os også meget af sms’er… Vi har efterhånden et par tusinde hver på snapchat, og det er en effektiv måde at få smidt et budskab ud på meget kort tid.

Nu er der også gået lidt sport i den; f.eks. når vi smider en sms og snapchat ud med ’bajere og techno i kgs. have om to timer’.. Det er meget sjovt at se hvor mange som dukker op. Det kan være alt lige fra 50 til 300.


Foto: Elisabeth Eibye

Hvis i ikke havde klublivet hvad ville i så lave?

Anthon: ”Enten var jeg havnet på et reklamebureau, ellers var jeg lykkelig ejer af en kaffebar/tapas-restaurant. Jeg læser HD på CBS ved siden af alt det her, og jeg ved egentlig ikke helt, hvad jeg skal bruge den til, men jeg ved den nok skal komme mig til gode en dag.”

Patrick: ”Det er et svært scenarie for mig, for jeg kan ikke rigtig se det for mig… Elsker at rejse, så var måske blevet rejse-guide.”

Hvad skal i ellers denne sommer?

Anthon: ”Jeg skal til Mallorca med en pige, tonsertur til Tisvilde, hygge-ferie til Cannes, og så måske lige ned og lukke Ibiza. Ellers skal jeg bare arbejde og være sammen med familien.”

Patrick: ”Jeg er lige kommet hjem fra en Heineken-tur til Ibiza, så nu står programmet bare på: Et smut til Polen med et hold drenge (vi skal ned og teste vodka), og en mindre druk-ferie til Cannes med tre veninder i uge 30.”

.. Og så skal vi til New York sammen i slutningen af sommeren på lidt inspiration."

Mest absurde materialistiske ting, i dyrker?

”Vi går ikke i så dyrt tøj, eller er specielt interesseret i gadgets…Vi kører begge to Rolex Submariner…Mit er bare guld, og Patrick kører bare sølv.”

Hvor længe holder sådan en klub som Jupiter dampen? Hvad er næste træk?

”Natklubbers levetid er lidt begrænsede. Vores målsætning er helt klart tre års tid. Det er svært at sige præcist, men vi fortsætter, indtil vi kan mærke, at folk er sultne efter noget nyt. Vi leder hele tiden efter lokaler - de hænger ikke på træerne, og det er bare om at slå til, når der dukker et op.”

 LÆS OGSÅ: Sunday: De største flasker, de dyreste stiletter, den lækreste krop

LÆS OGSÅ: Bluffers guide til nattelivet lige nu

LÆS OGSÅ: Se billeder: Ladyboys, gasmasker og synd på Casper Christensens nye natklub