Marts-nyhederne på Netflix
The Highway Men med Kevin Costner og Woody Harrelson.

Marts-nyhederne på Netflix

Disse film og serier skal du se på Netflx i marts

Det bliver ved med at strømme ud med gode streaming-sager, og Netflix har også i denne måned flere interessante sager, der er værd at tjekke ud.

Man må måned efter måned være imponeret over mængden af indhold, Netflix investerer i. Der er mange smuttere i mellem, men der er også flere træffere. I denne måned er det især to store filmsatsninger med stærke navne, der skiller sig ud, men der er også nye serier fra blandt andet Ricky Gervais.

Formula 1: Drive to Survive

Tidligere har vi fået flere interessante sportsdokumentarer som ’Sunderland Till I Die’ og Amazons ’All or Nothing’ om Manchester Citys mesterskabssæson. Nu kommer så en serie om Formel 1, og den ser ud til at være en herlig benzinindsprøjtning til sportens mange fans. Vores egen Kevin Magnussen er selvfølgelig også med.

Premiere: 8. marts

Cricket Fever - Mumbai Indians

På vores breddegrader er cricket en undselig sportsgren få dyrker og endnu færre følger. Og det er egentlig en skam. Det er en del sjovere og mere action betonet end sin amerikanske fætter, baseball, og i de tidligere britiske kolonier som Australien, Indien og Pakistan er det kæmpe stort. I denne nye serie kan man følge mesterholdet Mumbai Indians og deres problemer med at følge op på succesen.

Premiere: 1. marts

Love, Death + Robots

Et speed-trip af korte, hurtige animations historier for voksne. Det lyder måske ikke særligt appellerende, men det er faktisk et kærlighedprodukt mellem David Finchers (Fight Club, Se7en) og Tim Miller, der blandt andet har lavet Deadpool, så måske er der alligevel kalorier i det.

Premiere: 15. marts.

After Life

Ricky Gervais vil for altid have en særlig plads i serie-historien med sin mockumentary ’The Office’, der satte skole for hele genren. Efterfølgere som Extras og Derek har på trods af sympatiske træk aldrig helt kunne nå helt op til debutens niveau. Nu kommer et nyt forsøg, hvor Ricky Gervais spiller en deprimerede enkemand, der finder tilværelsen meningsløs og sine medmennesker irriterende. Traileren virker ikke helt overbevisende, men når det er med Ricky, skal den have chancen.

Premiere: 8. marts

Arrested Development sæson 5B

En anden komedie, der har haft svært ved at leve op til sit potentiale er Arrested Development. I glimt er den utrolig veloplagt med nogle af de sjoveste amerikanske skuespillere lige nu, men den har, siden Netflix overtog den, viklede sig ind i så mange meta-lag, at den efterhånden er svær at følge med i.

Premiere: 15. marts

Triple Frontier

En gruppe veteraner er i pengekneb og sætter sig for et storstilet kup, der (selvfølgelig) ikke går helt efter planen. Der er et væld af stjernenavne som Ben Affleck og Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), og mon ikke den er værd at sluge på en stille aften.

Premiere: 13. marts

The Highwaymen

Den sande historie om de to Texas Rangers, der jagtede Bonnie & Clyde med Kevin Costner og Woody Harrelson. Man kan få associationer til Kevin Costners gennembrudsfilm ’The Untouchables’, og hvis den bare er halvt så god som den, er den her værd at se.

Premiere. 29. marts

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Streaming og Netflix