Netflix-serien 'MANIAC' får premiere 21. september. Se den første teaser her.
Foto: Netflix

Se teaser: 'True Detective'-instruktør klar med ny sci-fi thriller-serie for Netflix med Jonah Hill og Emma Stone i hovedrollerne

'MANIAC' får premiere 21. september.

I 2007 brød både Jonah Hill og Emma Stone igennem som skuespillere i publikums- og anmeldersuccesen 'Superbad'. Her 11 år efter komdiefilmen genforenes de to igen. 

Denne gang i den nye Netflix-serie ''MANIAC', hvor de har hovedrollerne som henholdsvis Owen Milgrim og Annie Landsberg. 'MANIAC' er en eksperimenterende og melankolsk sci-fi thriller-serie og er baseret på en norsk serie af samme navn, som også er tilgængelig på Netflix.

Historien foregår i en verden næsten som vores og i en tid ikke så langt fra vores. Owen Milgrim og Annie Landsberg er to fremmede, der er forsøgskaniner i de sene stadier af et medicinsk studie. 

Behandlingsforsøget hos 'Neberdine Pharmaceutical and Biotech' varer tre dage, og de bliver fortalt, at det er uden bevirkninger og komplikationer. Men ikke alt går efter planen.

Blandt andet skal de tage nogle piller, som Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux) hævder kan kurere alt i hjernen, hvad end det gælder hjertesorg eller sindssygdom. Owen Milgrim, Annie Landsberg og 10 andre fremmede har hver især deres personlige grunde til at medvirke i behandlingen.

'MANIAC' er instrueret af Cary Fukunaga, som var ham, der instruerede første sæson af HBO-kultserien 'True Detective'. Serien har premiere 21. september, men du kan se teaseren for den her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Netflix, Serier, Streaming og Video