The Golden Fluffy. Lyder det ikke som et trofæ, du gerne vil vinde? Nå ikke? Det er i hvert fald målet i tilværelsen for en række maskotter i en ny original film fra Netflix.

20 maskotter er blevet udpeget som finalister i kampen om The Golden Fluffy, og den store konkurrence ender ud i både sexskandaler og stoffer. Men det var måske også forventeligt, når man får introduceret de dystende maskotter:

Mød Danny The Donkey,(Ed Begley Jr.) som selv siger, at han lavede den første anatomisk korrekte maskot med en penis ligeså lang som hans ben, meeeeen måske netop af de grund, kom han til at overkompensere en anelse, da han skulle designe kostumet.

Og hvad med Alvin the Armadillo (Parker Posey) der er glad for at danse hip hop. Eller The Fist (Chris O’Dowd), der er kendt som the bad boy inden for sportsmaskotter, der humper andres koner under hockey-kampe.

Visdomsord er der dog også plads til fra Ollie the Octopus (Zach Woods), som du måske kender fra Silicon Valley og The Office:

”At være maskot er lidt ligesom et ægteskab. Det handler om samarbejde, at lytte, og selv hvis folk skriger ad dig, så må du ikke svare tilbage.”

Andre stjerner er også at spotte, som du måske kender fra de berygtede American Pie-film, nemlig Jennifer Coolidge aka. Stiftlers mor, eller den altid rare og glade Fred Willards. 

Filmen er bygget op om mockumentary-formatet, lige som for eksempel tv-serien Modern Family, hvor det skal forestille at være en dokumentar, men egentlig stadig er en fiktionsfilm. Og det er skam også et af specialerne for instruktør Christopher Guest.  

Få et indblik i maskotternes skøre verden i traileren herunder, og ellers kan filmen streames på Netflix fra d. 13. oktober.