Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

11 gaver til fars dag
Denne artikel er sponsoreret af: Larsen & Eriksen Co., Bryggeriet Vestfyen, Bertoni, Cold Hand Winery, EtOH, Ginbutikken, HF Christiansen, Milas v/Minna Lund, Pure Shots & Sønderborg Distillery

11 gaver til fars dag

Fædre har selvfølgelig også en dag dedikeret om året – og det skal fejres! Lad dig her inspirere af listen over gaver til Fars dag.

Hvis mor har en, skal far selvfølgelig også have en! Der er selvfølgelig tale om Fars dag, der som altid falder d. 5. juni. Måske du er i tvivl om, hvilken gave du skal give? Er det tilfældet, så lad dig inspirere her, hvor du kan finde alt fra et minimalistisk dykkerur til prisvindende gin til wine glamping.

LARSEN & ERIKSEN – Et af verdens tyndeste - og mest minimalistiske - dykkerureLARSEN-&-ERIKSEN_614.jpg

Dykkeruret er nok den mest ikoniske kategori inden for ure, men måske også den kategori, der er blevet udfordret mindst gennem tiden. Det gør danske LARSEN & ERIKSEN nu noget ved med uret Aktiv. Med sine 8,5 mm er Aktiv et af verdens tyndeste dykkerure nogensinde - og muligvis også det mest stilrene.

LARSEN & ERIKSEN er kendt for deres minimalistiske designs med kant, som bl.a. forhandles på MoMA i New York og Tokyo. Gennem juni-måned kan du forudbestille Aktiv på Kickstarter, hvor du sparer helt op til 65%, hvilket giver dig en unik mulighed for at forkæle din far med det ultimative blend af æstetik og funktionalitet til hans håndled.

The Sour Ducks Box – Fadlagrede sour beersBryggeriet_Vestfym.jpg

Fadlagrede sour beers er en voksende øltrend i Danmark, og det er bestemt ikke uden grund. Øllet lagres på bl.a. rødvins-, sherry- og whiskytønder over mange måneder eller år og giver smagsfornemmelser, som leder tankerne over på champagne og hvidvin.

The Sour Ducks Box indeholder tre fadlagrede sour beers fra Ugly Duck Brewing Co., der med sine frugtige, sprøde, forfriskende og syrlige nuancer tager øl-oplevelsen op på et helt nyt niveau. Nyd dem i de medfølgende ølglas som aperitif, til desserten eller uden tilbehør. Du finder også andre sour beers og smagekasser med specialøl hos BrewerBox.dk.

Bertoni – Let og luftig hørskjorteBertoni.jpg

Siden 1972 har Bertoni designet herretøjskollektioner med fokus på langtidsholdbare styles, pasform og kvalitet. Brandets spændende forårs- og sommerkollektion byder på bløde og luftige items i materialer som hør, silke, cashmere og bomuld. Den nye hørskjorte er en sikker vinder og fås både med korte og lange ærmer. Den kan bruges til det meste og skal kun stryges, hvis man går efter et helt glat look.

Cold Hand Winery – Wine glamping på dansk vingårdCold_Hand.jpg

Med sin idylliske beliggenhed danner vingården Cold Hand Winery den perfekte ramme om en gastronomisk getaway. Her kan man komme på wine glamping med overnatning i autentiske vintønder, en Airstreamer eller i et afsidesliggende luksus-safaritelt. Inkluderet i opholdet er lækker mad og vin fra vineriet.

EtOH – spiritus designet fra bundenEtOH.jpg

Det danske brand EtOH designer spiritus fra bunden. Fadkarakteren kommer fra den hjemmesnedkerede ’Jensen-reaktor’, hvor smag finjusteres via ultralyd, varmeteknologi og iltning.

I sortimentet finder man blandt andet ’Arbejd’, som er EtOHs første røgede udgave, der byder på noter af røg og tørv. ’Arbejd’ er lavet på Oloroso-sherry tønder og tilbyder en elegant, røgfyldt karakter med flot integreret sødme, der inviterer til mange gode slurke af den unikt designede spritirus.

Ginbutikken.dk – Et bredt udvalg af kvalitetsginGinbutikken.jpg

Ginbutikken.dk har mere end 350 ginmærker på hylderne, så der er noget for enhver smag. Uanset om din far er til stærke og krydrede gin, de lidt sødere eller måske en traditionel gin i navy strength, så finder du den her

Ginbutikken.dk sender samme dag, der bestilles. Fragt koster kun 19 kroner og er gratis på ordre over 499 kroner. Udvalget er stort og har man særlige ønsker, der ikke findes på hylderne, har brandet god mulighed for at skaffe det.

Ginbutikken.dk er åbent fra 9-15 man-fre for afhentning.

Avenue Empire - aerodynamisk carboncykelHF_Christiansen.jpg

Avenue Empire er en aerodynamisk sportscykel i carbon til manden, der ikke går ned på udstyr eller kvalitet. Avenue er kendt for sin signaturramme med afrundede, organiske hjørner og agile ”muskler”. Topmodellen Empire har været igennem en lang udviklingsproces, så både det lette carbonstel og selve designet tilsammen udgør en cykel, der både er let, aerodynamisk og stærkt iøjnefaldende. Det er tydeligt, at der ikke er slækket på detaljerne, fx har cyklen indvendig kabelføring.

Empire fås i to varianter. En med indvendige gear eller med udvendige Shimano 105 gear.

MbyMilas – Personlige smykker til mændMilas_1.jpg

Det danske smykkebrand MbyMilas designer stilfulde smykker til mænd. Bag brandet er guldsmeden Minna Lund. I brandets butik, beliggende i København, kan kunder komme med idéer og drømme til deres næste smykke – dermed er man tilsikret et ganske personligt og unikt smykke. Især er der stor interesse for de personalized ringe og armbånd. Mange foretrækker sølv med gulddetaljer og gerne en diamant i en funky farve.

Find butikken i Kompagnistræde 8 st tv.

MbyMilas – Smykker med et twistMilas_2.jpg

Hos MbyMilas finder du personlige smykker med et twist, fx kommer inspirationen til dette armbånd fra et Leonard Cohen nummer: “There is a crack in everything, that is how the light gets in.” Som det ses på billedet er der tale om et guldarmbånd, der slår revner, en diamant, der lyser igennem det brudte guld - råt og flot, sådan bliver legendarisk musik til personlige smykker. På https://mbymilas.dk kan du dykke ned i det spændende smykkeunivers til mænd.

Besøg os i Kompagnistræde 8 st tv

Pure Shots – Smagfulde lakridsshotsPure_shots.jpg

Pure Shots er yderst dedikerede, når det kommer til den gode smag, og deres produkter bygger alle på dansk håndværk og naturlige indgredienser. Pure Shots lakridsvarianter er lavet af ægte lakrids, salmiaksalt, uraffineret dansk sukker samt vodka lavet på korn og mineralholdigt vand fra brandets hjemby Aarhus. Alle råvarer er nøje udvalgte og skaber tilsammen et harmonisk og afbalanceret shot med smag af saltlakrids. De forskellige lakridsshots varianter nydes enten med 16,4 % alkohol eller den ekstra stærke med 24 % alkohol.

Sønderborg Distillery – Prisvindende ginSoenderborg.jpg

Siden Sønderborg Distillery's åbning i 2018 har det lille distillery hevet intet færre end 17 medajler hjem fra både ind- og udland for deres tre økologisk ginner: Als, Dybbøl og Sønderborg Gin. Sønderborg Gin, der er dobbelt-destilleret og klassisk i udtrykket med noter af enebær, koriander og friske citrusnuancer, hev senest en guldmedalje hjem til samlingen ved World Gin Awards – Tilmed fik Sønderborg Distillery overrakt prisen for bedste danske London Dry Gin. Du finder du meget mere info om de hæderkronede gin her.