Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Barack Obama på ferie

Barack Obama på ferie

Barack Obama er på sit livs ferie med rigmanden Richard Branson

Mens Donald Trump er i gang med at ødelægge USA, holder Barack Obama ferie.

Har du også gået og tænkt over, hvordan USA's tidligere præsident Barack Obama har klaret sig i sit nye liv som almindelig dødelig? Vores bud er, at han klarer det ganske godt. 

55-årige Obama og hans kone Michelle har været på ferie på de Britiske Jomfruøer med den britiske virksomhedsentreprenør og rigmand Richard Branson, som har ageret vært for det tidligere præsidentpar. Det skriver Branson i et blogindlæg.

Og hvar de så lavet på ferien? Richard Branson skriver, at Barack Obama har lært at kitesurfe. Skulle man ikke tro på den information, har rigmanden også delt en række billeder og en video af den sportslige Obama.

Branson er mangemilliadær og stifter er Virgin Group og ejer sin egen ø, hvor det tidligere præsidentpar boede ved ham et ukendt antal dage. 

Barack Obama elsker at surfe, men har ikke gjort det i otte år, for det måtte han ikke som USA's præsident, fordi det ikke er helt ufarligt. Men da den tidligere præsident nu har lært at kitesurfe, endte Branson og Obama med at konkurrere mod hinanden.

I videoen herunder kan du se, hvem der vandt.