Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Forkæl kvinderne i dit liv og støt voldsramte kvinder
STRAWBERRY BIG GIFT BOX 325 DKK

Forkæl kvinderne i dit liv og støt voldsramte kvinder

Køb årets julegave til din kæreste, mor eller søster i The Body Shop og støt Landsorganisation af Kvindekrisecentre, LOKK

Julen er hjerternes fest, og især i år har vi nok brug for at forkæle dem, vi holder af, lidt ekstra. Vi har alle lidt afsavn og set, hvordan krisetider kan øge uligheden og isolere mennesker og samfund.

Et af Corona-pandemiens mere oversete konsekvenser er stigningen af vold mod kvinder i hjemmet.

Det ønsker The Body Shop at gøre noget ved, og derfor støtter The Body Shop denne jul de organisationer, der tilbyder tryghed, sikkerhed og et hjem til de kvinder, der er berørt af Corona-pandemiens kraftige stigning af vold i hjemmet.

Rund op og donér endnu mere

I år bidrager alle køb fra den 13. oktober til den 31. december til det globale mål om at donere penge til lokale krisecentre. Derudover giver The Body Shop 40 kr. til LOKK for hver solgt Snow Globe Gift, og samtidig kan alle kunder runde deres køb op og give et valgfrit beløb til LOKK.

Dermed kan årets julegave eller kalendergave både forkæle din kæreste, mor eller søster og samtidig hjælpe voldsramte kvinder over hele verden.

Vi har fundet en række lækre gaver til kvinderne i dit liv, der både kan bruges som kalendergave eller under træet juleaften:

LATHER_AND_SMOOTH_SNOW_GLOBE_GIFT_DOME-jpg_195_SEK__150_DKK.jpgLATHER AND SMOOTH SNOW GLOBE GIFT DOME, 150 DKK

HIMALAYAN_CHARCOAL_SKIN_PURIFYING_KIT-jpg_345_SEK__250_DKK.jpgHIMALAYAN CHARCOAL SKIN PURIFYING KIT, 250 DKK

STRAWBERRY_LITTLE_GIFT_BOX-jpg_300_SEK__200_DKK.jpgSTRAWBERRY LITTLE GIFT BOX, 200 DKK

COCONUT_BIG_GIFT_BOX-jpg_445_SEK__325_DKK.jpg

COCONUT BIG GIFT BOX, 325 DKK

ADVENT_ULTIMATE-jpg_1395_SEK__995_DKK.jpgADVENT ULTIMATE, 995 DKK

SOOTHING_ALMOND_MILK__HONEY_ULTIMAT_GIFT_BAG-jpg_595_SEK__35_DKK.jpgSoothing Almond Milk Honey Ultimate Gift Bag, 435 DKK

 

The Body Shop vil donere mindst to mio. kr. til voldsramte kvinder

I de fleste lande er mulighederne for beskyttelse af kvinders sikkerhed fra vold og overgreb stadig begrænsede på grund af manglende ressourcer. Det er også tilfældet selv i veludviklede lande, hvor krisecentre stadig er i konstant risiko for nedskæringer og lukning på grund af skiftende politiske og økonomiske prioriteringer.

The Body Shop har derfor som mål for julens globale kampagne at donere mindst to mio. danske kroner til organisationer, som arbejder med kvinders rettigheder.

I Danmark samarbejder The Body Shop med Landsorganisation af Kvindekrisecentre (LOKK) for at støtte deres arbejde med at beskytte og hjælpe voldsramte kvinder og børn og for at synliggøre, forbygge og stoppe mænds vold mod kvinder og børn.

LOKK repræsenterer 52 kvindekrisecentre, 500 ansatte og mere end 1500 frivillige. 24 timer i døgnet - 7 dage om ugen – 365 dage om året - hjælper krisecentrene voldsudsatte kvinder og deres børn videre til en fremtid uden vold.

Find mere information om kampagnen i The Body Shops butikker og online.