PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Aktiv luksus

Aktiv luksus

Garmins MARQ Collection toolwatch er proppet med smart-funktioner og aktivitetstracking - uden at gå på kompromis med design og æstetik

Eventyrer, pilot, sejler, atlet eller soldat. Med MARQ Collection har Garmin skabt et ur til enhver lejlighed – og mand. Det elegante toolwatch er udviklet af Garmins ingeniører, så det opfylder alle krav til et aktivt liv uden at gå på kompromis med urets æstetik.

Garmin har eksisteret i mere end 30 år og har siden skubbet til grænserne med sine holdbare produkter af høj kvalitet til det aktive udendørsmenneske.

Ingeniørerne Gary Burrell og Dr. Min Kao havde en vision om at være førende i verden inden for GPS-teknologi til biler, luftfart og marine samt sports- og outdooraktiviteter. Bilister skulle kunne køre med sving for sving-vejledning. Piloter skulle kunne flyve i alt slags vejr med præcisionsnavigation. Sejlere skulle kunne planlægge deres ruter langs forrevne kystlinjer. Atleter og eventyrere skulle kunne måle præstationer og fremskridt med GPS og trådløse sensorer.

Visionen er nu blevet materialiseret i form af en serie af udsøgte, moderne toolwatches. Hvert af dem er udtryk for en livsstil, som Garmin har revolutioneret, og for første gang i årtier er autenticitet og funktionalitet vendt tilbage til toolwatch-kategorien.

Garmins innovative ure hjælper dig med at leve et sundt og aktivt liv, og med præcis aktivitetstracking samt registrering og analyse af pulsdata giver MARQ-serien et fantastisk indblik i søvnen og kroppens stress- og energiniveau.

MARQ-serien handler i høj grad om det aktive liv og om at skabe innovation i luksusformat, og med sin funktionalitet udfylder det hullet mellem smartwatches til indendørs brug og de traditionelle mekaniske toolwatches.

Garmin_tekst.jpg

Et velgennemtænkt stykke værktøj

Uret er et aktivt luksus-smartwatch til den moderne mand, som befinder sig lige så naturligt tilpas til middagsselskaber, i erhvervslivet, i det urbane rum som på vandrestierne, i fitnesscentret, i skoven, på golfbanen, på en båd eller på cyklen.

Den danske ur-connoisseur og influencer, Kristian Haagen, som har flere end 125.000 følgere på de sociale medier og udgiver magasinet Timegeeks.com, har testet MARQ, og han er imponeret.

”Mit første indtryk er, at MARQ er overordentligt veludført. Når det kommer til funktionalitet, er MARQ absolut et velgennemtænkt stykke værktøj at have om håndleddet. Urenes funktionalitet kan ikke sammenlignes med andre mekaniske ure. Og det skal de heller ikke. Men når man går rundt i bjergene, er på vandretur i skoven, planlægger sin rute - og bliver ledt på rette vej -, gør Garmins MARQ-ure det bedre end noget mekanisk ur nogensinde ville kunne,” siger Kristian Haagen.

Kvalitetskontrol og lækre materialer

Garmin har altid haft ry for holdbarhed, præcision og driftssikkerhed, og MARQ er udviklet og produceret under streng kvalitetskontrol, processer og adskillige test.

Garmin har bl.a. anvendt optisk limning og justering, vandtrykstest og varme-, stød- og slidprøver. Resultatet er et materialedesign, der bringer den velkendte Garmin-kvalitet op på et endnu højere niveau.

Hvert eneste moderne toolwatch er unikt udformet som et udtryk for ejerens personlighed, interesser og ambitioner, og den revolutionerende teknologi er integreret med overlegne designmaterialer som titanium, safir, keramik, diamantlignende kulstofbelægning, jacquardvævet nylon og italiensk vacchettalæder.

Garmin_MarQ_ure.jpg

Smarte features

NOTIFIKATIONER: Modtag e-mails, sms'er og advarsler direkte på uret, når det er parret med en kompatibel enhed.

MUSIK-APPS: Gem op til 2.000 sange, eller få adgang til forudinstallerede streaming-apps fra kompatible tjenester, herunder Spotify®, Deezer og Amazon Music, og lyt via hovedtelefoner med Bluetooth® teknologi.

GARMIN PAY™ BETALINGSLØSNING: Kom nemt gennem betalingskøen med den kontaktløse Garmin Pay betalingsløsning via deltagende udbydere.

MULTI-GNSS: Få adgang til en lang række globale navigationssatellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for at spore i mere krævende miljøer, hvor GPS ikke er nok.

STRØMSTYRING: Se, hvordan forskellige indstillinger og sensorer påvirker dit urs batterilevetid, så du kan foretage batteriforlængende ændringer, mens du er på farten.

BATTERI: Internt, genopladeligt litiumbatteri giver op til 12 dages batterilevetid i Smartwatch tilstand, 28 timer i GPS-tilstand, 48 timer i UltraTrac™ tilstand og 9 timer i GPS-tilstand med musik.

Tekniske specifikationer

Displayopløsning, BxH: 240 x240 pixels

Displaytype: Kan aflæses i sollys, transflektiv memory-in-pixel (MIP)

Batteri: Smartwatch-tilstand: Op til 12 dage. GPS-tilstand: Op til 28 timer. GPS med musik: Op til 9 timer. UltraTrac tilstand: Op til 48 timer

Vandtæthedsklassifikation: 10 ATM

Indbygget hukommelse: 32 GB