Måske har du forsøgt at finde din udkårne i byen, på nettet og hen over køledisken nede i Netto – uden held. Men har du prøvet lykken nede i dit lokale fitnesscenter, spørger folkene bag app’en Gymder.

Eller måske gør de ikke. På Gymders hjemmeside hævder udviklerne bag, at Gymder ikke er en dating-app, men blot et værktøj, der kan hjælpe dig med at finde en ny fitnessmakker. Omvendt markedsfører Gymders egen presseafdelingen den nye app som ”Instagram/Tinder for atleter”. Det skriver Gizmodo

Når du har oprettet dig som bruger i Gymder og givet appen adgang til alle dine fotos og andre data, dukker et skærmbillede op, der viser andre Gymder-brugere i nærheden, som du kan mødes og træne med, udveksle træningstips eller noget helt tredje.

Modsat Tinder har Gymder dog ikke en swipe-funktion, og i stedet vises andre brugere som svævende ”bobler”, man kan klikke på og derefter skrive til eller følge for inspiration. Gymder er foreløbig gratis og kan hentes i App Store.

Og hvem ved – måske skal din næste date foregå på løbebåndet eller over en omgang squats? Eller måske mangler du bare en, der kan ”spotte” dig, mens du ligger svedende og laver bænkpres. 

LÆS OGSÅ: Sådan føles det at dyrke sex på webcam, mens fremmede kigger på

LÆS OGSÅ: Forskere har ved et tilfælde fundet en kur mod skaldethed

LÆS OGSÅ: Træning på tom mave giver bedre fedtforbrænding