Det var på en smuk morgenløbetur i Paris i 2014, at Brice Partouche opnåede sit første high og fik et klarsyn: Jeg vil hjælpe andre til at opnå det, jeg lige har prøvet.

Året efter startede han Satisfy, og siden da har han gjort mærket til et af de mest eftertragtede active wear brands i verden. Fokus er på helt distinkte prints og unikke materialer. Her fortæller Partouche om sine løberutiner.

Trail- eller byløb?

”Da jeg bor i Paris, løber jeg klart mest i byen. Men mit hjerte vil altid ligge i trailløb.”

Hvad foretrækker du: at løbe alene eller sammen med andre?

”Alene. For mig er løb et helligt øjeblik og det eneste tidspunkt på dagen, hvor jeg kan være sammen med mig selv.”

Hvad er din go-to-løbesko i øjeblikket?

”’Speedgoat 5’ fra Hoka.”

Hvad er din yndlingsrute?

”Mine forældre bor i Alperne, og der er en særlig rute ved deres sted, der går op ad bakke, som jeg virkelig godt kan lide.”

Kasket eller ej, når du løber?

”Jeg løber med bandana. Ikke som Mike Muir (forsanger i trash-bandet Suicidal Tendencies, red.), mere som Mark Knopfler (tidl. forsanger og guitarist i Dire Straits, red.).”

Hvordan er dit ugentlige løbeprogram?

”Jeg forsøger at løbe 10-12 kilometer hver anden dag og en længere løbetur i weekenden.”

Hvad er fordelen ved løbetøj lavet i merinould?

”Merinould er fantastisk. Det er det mest naturlige og præstationsorienterede stof nogensinde. Jeg vil særligt fremhæve Satifys ’CloudMerino’, som er den letteste 100 procent merinostrik i verden. Den er termoregulerende, tørrer hurtigt og føles nærmest som silke, når man har det i hånden.”

Hvor hurtigt løber du?

”Jeg er en 4:45-5:00 min/km tempoløber. Jeg er løbeverdenens svar på Slayer: Det går for langsomt til Napalm Death-fans, men for hurtigt til Metallica-fans.”