Er du lækker?

Så har en ny undersøgelse fra Harvard University en dårlig nyhed til dig: Du er formentlig dårligere til at være i et fast parforhold, end mange andre mennesker er. Det skriver Broadly.

Mere specifikt siger undersøgelsen, at attraktive mennesker er mere tilbøjelige til at have problemer med at opretholde et længerevarende forhold. Det er der flere grunde til:

For det første er mange lækre mennesker vokset op med tankegangen om, at de kan ‘få lige hvem de vil have’, siger undersøgelsen. Og selv om det måske ikke er helt sandt, har attraktive mennesker oftere en ‘græsset er altid grønnere’-mentalitet. De forventer med andre ord, at de altid kan finde en partner, der er endnu bedre end den, de er sammen med.

LÆS OGSÅ: Tinder har en hemmelig version, som kun er for lækre medlemmer

For det andet kan det være sværere at forblive i et forhold, hvis der kommer alt for mange tilbud fra andre end din partner.

Hovedforfatteren på den nye undersøgelse Christine Ma-Kellams siger til mediet Broadly:

“At være attraktiv giver dig flere muligheder, når det kommer til forhold, hvilket kan gøre det sværere at beskytte dit parforhold fra udefrakommende trusler. At have for mange muligheder er formentligt ikke godt for dit forholds holdbarhed.”

LÆS OGSÅ: F.C. København leder efter nye cheerleaders

LÆS OGSÅ: Det var en lørdag aften: Med CULT-pigerne i nattelivet

LÆS OGSÅ: 6 irriterende trends på Instagram, som mænd også er skyldige i