Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

"Når jeg kører mod Nordsjælland, får jeg følelsen af at kunne trække vejret igen"

"Når jeg kører mod Nordsjælland, får jeg følelsen af at kunne trække vejret igen"

Fotograf Daniel Overbeck har en travl hverdag i København med spændende projekter og højt tempo, men når han kører mod Nordsjælland, bliver han ramt af en helt særlig følelse, som han har brug for i sit liv.

For fire år siden kørte Daniel Overbeck mod Nordsjælland i sin gamle bil fra 1995. Han havde ikke rigtig nogen plan, men han havde pakket en sovepose, lidt pulverkaffe og sit gamle kamera.

”Jeg vidste bare, at jeg skulle afsted, og så vidste jeg, at jeg skulle have en masse billeder med hjem,” fortæller han.

Den første tur blev siden til flere, og de mange ture til Nordsjælland blev starten på Daniels liv som fotograf.

”Jeg fandt hurtigt ud af, at vi har mange skjulte perler i Danmark, og det blev min mission at finde dem, fotografere dem og vise dem til omverdenen”.

I løbet af kort tid havde Daniel opbygget en følgerskare på Instagram på mere end 50 tusind følgere, som fulgte spændt med hver gang Daniel udforskede Nordsjælland og fotograferede de skjulte perler.

“Jeg tror på, at vi alle sammen har noget indeni, som driver os. For mig er det nok trangen til at skabe noget. At have en drøm om noget, gå efter den og lade den blive en realitet,” siger Daniel Overbeck.

“...Jeg tror på, at vi alle sammen har noget indeni, som driver os. For mig er det nok trangen til at skabe noget”

Hverdag med højt tempo

Han har i dag gang i en travl karriere i København med spændende kunder og en masse projekter på tegnebrættet.

”Jeg repræsenterer en lang række store brands i mit arbejde og det er jeg meget taknemlig for. Men jeg ved også, at de chancer, som jeg har taget, har ført mig hertil. Man kan sagtens være god til noget, men hvis man ikke arbejder hårdt og tager nogle chancer, så kommer man ingen vegne,” fortæller han.

Volvo-NS-16_614.jpg

Inspiration i den rå natur

I dag har Daniel Overbeck skiftet den gamle bil ud med en Volvo C40 Recharge, men motivationen og inspirationen er den samme, når han kører mod Nordsjælland.

”Det var her min passion for at fotografere startede, og det er her, at jeg stadig den dag i dag finder min inspiration.”

Nordsjælland er noget særligt

Selv om han efterhånden har kørt turen gennem Nordsjælland mange gange, så har køreturen stadig en nærmest terapeutisk virkning på Daniel Overbeck.

”Der er ingen tvivl om, at Nordsjælland giver mig noget helt specielt, som man ikke kan finde i København. Hver gang jeg kører mod Nordsjælland, får jeg en følelses af at kunne trække vejret igen.”

FAKTA OM VOLVO C40 RECHARGE

  • Op til 441 km elektrisk rækkevidde*
  • 0-100 km/t: 4,7 sek.
  • Google Assistant, Google Maps og Google Play er problemfrit integreret
  • C40 Recharge er den første Volvo med et 100 procent læderfrit interiør. Inklusiv rat, gearstang og indtræk
  • C40 Recharge er bygget på samme platform som XC40 Recharge 
  • Inspirationen til designprincipperne er hentet fra de skandinaviske landskaber med deres rolige atmosfære, lys og rummelighed

*Volvo C40 Recharge Ultimate Twin Engine. Vist med ekstraudstyr. Se mere her. Batteri: 78 kWh. Forbrug: 223 Wh/km. Rækkevidde: 441 km. (WLTP) Tallene er baseret på WLTP-data opnået under specifikke testbetingelser. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. 

Læs om Volvo C40 Recharge her.

 

NY-AI-EPS-Volvo-Spread-Word-Mark-–-White.png

Volvo-NS-Spodsbjerg-3_614.jpg

C40 Recharge Pure, Twin engine. 100% elektrisk. Rækkevidde op til 441 km. CO2 0 g/km. Opladning: 11 kWh AC: 8 timer / 150 kWh DC: 10-80% på 37 min. Opladningstiderne kan variere og afhænger af faktorer som lufttemperatur, aktuel batteritemperatur, opladningsudstyr, batteritilstand og biltilstand. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold, tilvalg af udstyr og at bilen oplades via ekstern strømkilde. Forbehold for ændringer og trykfejl. Rækkevidden er målt i henhold til WLTP. Tallene er baseret på det foreløbige mål, og rækkevidden kan variere. Der er endnu ikke opnået endelig certificering. Bilen er vist med ekstraudstyr.